Reklama

Reklama

City of Fear

všechny plakáty

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wow to byla zas blbost no myslim ze od trageda Ropera uz mam okomentovano vsechno takze co k tomu jeste psat nebyt ucasti Garyho Danielse tak jasny odpad takhle za 1* ale s odrenyma usima ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná srajda. Která je ale občas zábavná. Už jen začáteční bitka na parkovišti ukazuje že tohle bude jízda. Boje jsou tu strašně pomalé což jsem trošku i ocenil, je to více realistické, žádné komba co by z lidí dělalo nadčlověka. Příběh je stupidní a hlavní záporák je strašně k smíchu. Daniels mi nikdy moc nevadil, jen tady mi přijde takový nesympatický. Od režiséra je tohle můj první film a jak koukám na jeho filmografii tak se asi nechystám na další. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdicku davam za charizmatickeho Danielsa a druhu za bitky, ktorych je dost a su na slusnej urovni. Su celkom dynamicke a obcas Daniels predvedie pôsobivy chvat. Ale vsetko ostatne je uplne o nicom. Nezazivna zapletka o patrani po kamaratovi v Bulharsku, nudne prestrelky, tuctova nahanacka, priemerna bimbo kraska. Raz sa to dalo prezit, ale fakt je to film len pre hardcore Garyho fandov. 4/10. ()

Reklama

Reklama