Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o práci kvapné málo platné. Herec malých rolí Vaněk (M. Středa) zrovna zkouší roli ducha Hamletova otce a přitom doma řeší prasklý vodovod. Přichází instalatér (F. Husák) a herec kvapí na zkoušku do televize. Má toho totiž před sebou moc – musí nazkoušet Hamletova ducha i mouchu v pohádce Zlatovláska. Je zkrátka v jednom kole, a tak se těší, až si udělá doma kávu… Malou komedii P. Bárty o tom, že fušeřina se v žádném oboru nevyplácí, natočil režisér Zdeněk Podskalský. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"On hraje hmyz s plnovousem." Tak to bylo k popukání. Třeba já jsem popukal naprosto spolehlivě, když si pan Vaněk tak "vtipně" pletl své role. Vlastně jsem zase tak moc nepopukal, protože to bylo spíše trapné a mě bavili snad jen oba vytočení režiséři. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

nějak to nechápu, obsazení je - snad s výjimkou hlavních dvou postav - špičkové a přitom to za moc nestojí. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? že by v těch dvou, ono když herec malých rolí (v těch je MS velmi dobrý) hraje velkou, nemusí to vyjít. No a J Krampol taky figurkář a bavííííííč, herec méně. Ale zase, někdy byl perfektní, tady ne . Navíc ten mix mírně+ komunální satiry na problémy řemeslnické a divadelního svět ataky nefunguje. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Silne vyťažený herec vzdoruje dvom režisérom naraz a inštalatérovi k tomu. Středove prechody z Hamletovho papá do Zlatovláskinej muchy sú vcelku vtipné, ešte lepšie sú nervné prejavy režisérov (Hlavatý>Krampol), akurát celková pointa nič moc. Dobre zahratá nie príliš náročná zábava, za jedno pozretie to určite stojí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Profíci jsou takovou malou komedií o jednom herci, který raději více malých rolí než aby stále čekal na jednu velikou. A do toho mu do bytu přijdou profíci. A že takoví existují i dnes je více než jasné. Pravdu ale je, že za závěr si mohl Vaněk sám. Instalatéři přece ještě nebyli hotoví. I když sporák stříkající vodu by mě taky zrovna neuklidnil. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další ultra blbost z dílny malých komedií české televize. Tenhle způsob vtipu zavání trapností a nesmyslností. Zdenda Podskalský občas hodně ujel a natočil bezduchou slátaninu, kterou chtěl pobavil společnost, tak jako v tomto příběhu o herci, který střídá role a navzájem se mu pletou dohromady. No ohromně zábavné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama