Reklama

Reklama

Mr. Bean


Veselé Vánoce, pane Beane (E07)

(epizoda)
  • Česko Veselé Vánoce, Mr. Bean (více)
Komedie / Rodinný
Velká Británie, 1992, 25 min

Nastal čas Vánoc a nadšený pan Bean během svátků působí svůj obvyklý zmatek. Zatímco dává pojmu “nadívaný” krocan úplně nový význam, jeho přítelkyně Irma se těší na velmi speciální vánoční dárek... (Magic Box)

Recenze (143)

DaliX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Merry Christmas Mr. Bean. Stromček na námestí padá, malý zlodejíček prichádza o mastný zisk, "dirigent" diriguje ako mentálne zaostalý, koledníci namiesto sladkej odmeny končia s pribuchnutými dverami a priateľka dostáva krásny a originálny darček v podobe kalendára (háčik ma totálne odrovnal!!!:D) No každopádne geniálne dielo, ktoré treba vidieť (na Vianoce povinnosť:)). ()

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. V tomto diele je parádna scéna s prsteňom, vianočným stromčekom, no scénka okolo pouličného orchestra je prosto geniálna. 100%. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl opět ukazuje, jak je tento komik zábavný. V tomto dílu se mu podaří zhasnout osvětlení tím, že si zkusí funkčnost vánočních svíček, diriguje orchestr s výbornou mimikou, pořídí si stromeček z náměstí a dá své ,,milé" obrázek a v krabičce na prstýnek je poutko na zeď. No můžete mít tohoto člověka neradi? Já určitě ne. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean, muž, který se nestal londýnským idiotem jen proto, že měl ještě vyšší kvalifikaci, než byla požadovaná, slaví Vánoce. A je pevně rozhodnut žádnou rekvizitu ani tradici nezanedbat. Betlémek, ozdobičky, koledníci, dárečky, pohodička, krocan, návštěva – všechno pochopitelně průšvih. Ničím se člověk tak nepobaví, jako neštěstím druhého. I když mě nejvíc rozesmála Godzilla u jesliček. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Z epizody byla vystřižena scéna, jak Mr. Bean (Rowan Atkinson) kupuje krocana. (OJan)
  • Ve scéně v obchodě, kde si Mr. Bean (Rowan Atkinson) hraje s vánoční výzdobou, můžeme slyšet, jak zpívá fanfáru na příjezd vojáčků k betlému. Jedná se o ústřední znělku ze seriálu Černá zmije (od r. 1983), v němž Rowan Atkinson rovněž účinkoval. (MegaBite)

Reklama

Reklama