Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turecko. Americký transportér s nákladem střel se blíží po opuštěné silnici. Najednou se objeví přepadová skupina. Charlie Snow, ostřelovač, má hlídku a podaří se mu tři z únosců zabít. Dva roky poté. Los Angeles. Charlie se prochází parkem. Najednou mu cizí muž podává z budky sluchátko a rázem se všechno změní. Jeho žena je unesená. A muž, který přežil tenkrát v Evropě smrtící střelu, se chce pomstít ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

´´Akčné´´ pobehovanie jedného ´´medveďa´´ po parku. Ten výraz medveď, ktorý používa pre hlavného klaďasa jeho protipól, sa dá použiť aj pre hlavného predstaviteľa Stephena Baldwina. Ten sa pohybuje celým filmom ako Maco Mlieč, pripravujúci sa na zimný spánok. Na túto misiu bude treba veľa nervov. ()

venus odpad!

všechny recenze uživatele

Nedomyšlený rádo by akční film plný chyb, které bijí do očí. Je normální dívat se do budovy ze satelitu z boku? atd. atd. Hlavní "hrdina" Stephen Baldwin celou dobu působil jako by byl na procházce, jen šel a šel, pak někoho zastřelil a to byl konec filmu. Hrůza, horší thriller jsem ještě neviděla. ()

Reklama

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Stephen Baldwin ........viděli jste vůbec nějaký jeho film, který by nebyl odpadem ? Jeho prkenné kachní běhání s nohama do O , navíc v tupém scénáři s naivní a primitivní zápletkou vytváří takovou debilitu, že až to člověka zprvu upoutá. Ale každý rychle od toho uteče. Všechny varuju ! ()

Satan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už všechno bylo a v lepším provedení (Sniper, Telefonní budka). Navíc mi tam S. Baldwin moc neseděl a přišel mi moc prkenný a nebyl vůbec charismatický, zkrátka jsem mu tu jeho roli nevěřil a to je v případě hlavního hrdiny problém a ještě ten jeho běh s nohami do O ... No a ještě ten uspěchaný konec. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalirornii. (rafix)

Reklama

Reklama