Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlotřilý vůdce motorkářského gangu unese milenku jiného motorkáře a tak začíná válka dvou gangů o její život. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No docela dobrý úlet u kterého jsem se nenudil...dost mne překvapila Hopperova role podlého,zkaženého a hnusného vůdce motorkářského gangu=když ho mám zafixovaného spíš jako motorkáře pohodového a víceméně nekonfliktního(samozdřejmně mluvím o jeho filmu bezstarostná jízda)--docela drsný obrat za pouhý jeden rok:-) --Je to natočeno dost svérázně a pro někoho bude tahle svéráz spíš na obtíž..ale mne to docela pobavilo....například když jako hudební doprovod ke rvačkám a akčním scénám hraje jakási lehká plážová muzika..někomu to může příjít nevkusné a někomu sqele komické. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Je to spis takovej 90 minutivej klip do motorkarskyho baru, nebo na motorkarskou retro party... Opet hodne hipisacko-motorkarska nalada a muzika, pribeh standardni, zpracovani s celkem intenzivni atmosferou, docela hezky holky...u me ok, ale je to temer na pomezi sebeparodie. Jako by na nas pomrkaval Russ Meyer...ale tak dobry to zas neni. :-) 3+ ()

Auteuil 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu komedie, místy až groteska, se rvačkami alá Old Shatterhand. Záporáci jsou zde slabí jak čaj, jeden klaďas by je zvládl všechny. ()

Reklama

Reklama