Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seattle zasáhlo tragické zemětřesení. Během minuty je zničeno celé město, tisíce lidí jsou bez střechy nad hlavou, další tisíce se pohřešují. Je to největší přírodní katastrofa století, která zasáhla západní pobřeží. Vzápětí se země opět otřásá. Podle odborníků by mohly přijít další otřesy, které novodobě lidstvo nepamatuje. Jediná možnost, jak přírodní živel zkrotit, je použít jadernou sílu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Na takovéhle katastrofycké filmy nechci a nebudu koukat. Dlouhé záběry na lidi, co koukají za kameru, padající americké vlajky, americké hlavní vládně-armádní stany řešící neřešitelné a Beau Bridges jako prezident USA mluvící jedno klišé k blití za druhým. Jo pardon, to byl SPOILER!!! Nicméně za tu filmařinu alespoň 15% = 1-/5 ()

LarryW odpad!

všechny recenze uživatele

Až bude v Japonsku zemětřesení, nemusí se bát, dají do zěmě jaderné hlavice - odpálí je a všechno bude OK. Zabrání tak jakési "řetězové reakci" ve zlomu. Tektonická deska, která se posouvá, se vrátí zpět...Pošlou tam z Ameriky nějakýho týpka, co to sám vše odpálí, určitě při tom zahyne, ale pří "srdceryvné" zpovědi, nezapomene dodat: mám tě rád synu, zapomněl jsem ti to říct...Následuje potlesk a veliká úleva Amerického prezidenta, který na vše osobně dohlíží...Ještě že toho taťku v Bílém domě máme...Ne odpálit nálože, ale Lafiu za tenhle odpad... ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Ta první půlka měla něco do sebe a nebyla ani až tak moc blbá, ale ta druhá jako kdyby chtěla ukázat, že to byl omyl způsobený režisérovou permanentní opicí, scénáristovou utkvělou představou že umí psát, hereckým předsevzetím všech zúčastněných o nezasahování do filmových záležitostí a hudebním patosem dosahujícím výšin Empire State Buildingu. Je to pořádnej výlouhovanec z Armageddonu (kromě toho, že se to odehrává na zemi, jde o zemětřesení a semtam se to odchyluje, což je způsobeno umístěním tam je všechno včetně odpálení jaderné bomby ručně), kousek z Rozpoutanýho pekla (hlavně scény dravé a neomylné geoložky), kusanec z Den poté 2004, kousek ze Supermana (hlavně té nové tváře Kalifornskýho pobřeží), patosácké hudby z Patriota, určité části ze seriálu Pohotovost (i když spíš asi jen ty záběry, který se do výsledku seriálu nedostaly a skončily ve smeťáku) a taky samozřejmě všechno možný ze starších osvědčených katastrofických filmů. Je tu toho spousta strašnýho, ale můj vnitřní zrak vidí, že to Nova bude dávat dokolečka dokola, protože je to dlouhý, akční, levný. ()

R.I.S.A odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto sem myslel že vemu a vyhodim z vokna... do píči že se na to nevyserou točit takovou srágoru, v krámu sem za to dal 2 kila že si to pěkně zkouknu odpoledne u piva řikal sem si jo za ty prachy to snad nějak bude vypadat. Hovno , už v pulce to byla nuda jak kráva efekty poť mě jebat , no prostě kdo to zkouknul celí tak se musel aspoň 20x nasrat ..... a pak se z toho posrat ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

za prvni polovinu pekne tri (skoro 4) hvezdy, opravdu asi nejlepsi televizni katastrofak (skoro sam neverim, ze to rikam), ale druha to opravdu kazi a uz to cele svrhava do te pomyslne propasti plne dalsiho odpadu... takze celkove bych velmi rad dal ty 3, ale proste to nedokazu.. lepsi 2 za nektere opravdu skvele sceny, uchazejici vizual a roztrhani ameriky ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama