Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

akisha 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s pár nadprůměrnými fórky a prosycená takovou tou exoticky uvolněnou náladou, kterou je čas od času potřeba si dopřát. A je to radost sledovat prošedivělého frajera Brosnana, jak hláškuje kudy chodí a nic ho nevzruší (až na Salmu) a je radost sledovat Salmu, ať dělá cokoliv, nejlepší je ale sledovat je společně, protože to mezi nimi skutečně jiskří a ten párek zlodějů jsem jim fakt věřila. Nejvtipnější postavu má Harrelson ("Svět se dělí na lidi, co baví sledovat západ slunce, a na ty druhý") a konec je možná trochu slabší a předvídatelný, nemůžu ale dát o hvězdu míň, protože tenhle film je zároveň důkaz, že Salma je sexy i jako dredatej bezďák. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Úžasné blbnutí Brosnana s Harrelsonem provází takřka celý film a je na něm tím nejlepším. Škoda že se do toho motá nějaká loupež diamantu. Podobně zbytečně se do příběhu motá i Salma Hayek, ale na tu se dá aspoň dívat. Ke konci jsem si už už myslel, že se celý film na diamant opravdu vyprdne a zboří celou tu škatulku, ale bohužel to byl jen vysněný konec, a z Když se setmí se tak stala jen další trochu lepší tuctovka. ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jakoby se scénárista a režisér pokusili převést ty nejkýčovitější a nejschématičtější charaktery z brakové dobrodružné literatury s lupičskou tematikou. Zloděj gentleman, přismahlá kráska s touhou po konci nebezpečně vzrušujícího řemesla a policista (agent) idiot, který je našemu páru jen pro smích, aby se v samém závěru ukázal v lepším světle. Silnému hereckému obsazení se nelze divit, kdo by také odmítl několik týdnů povalování se po písečných plážích v tropech. Scénář je ještě schématičtější a tupější než samotné postavy a vizuální stránka celého díla podtrhuje dojem videa cestovní agentury, která se pokusila své propagační obrázky přibarvit něčím specifickým, nešokujícím a příjemným. Nemám nic proti dovoleným, ale řekl bych, že je lepší si na nějakou zajet, než se nechat za peníze obelhávat televizní inscenací, za kterou se nějaký vypočítavý drzoun rozhodl vybírat vstupné. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film s Piercom Brosnanom a Salmou Hayek v peknom prostredí. Film nieje nijak inteligentný, je určený len pre trochu drsnejšiu zábavu a myslím, že sa mu to podarilo. Pierce je zábavný a zase trochu bondovský. Woody Harrelson ako vtipkujúci tajný agent celkom poteší. Dej, námet, herci, hudba - všetko priemerné. 60%. ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)

Reklama

Reklama