Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem uvěřit, že tak nemastný-neslaný film mohl od takových tvůrvů vzniknout. Ratner je velice dobrý řemeslník, ale toto není ani po řemeslné stránce odvedené solidně. A herci? Pch.., nudit se mohli doma zadarmo, a né před kamerou za miliony doláčů. Fakt podprůměrný snímek, který mě fakt nudil. A to je dost smutný fakt!!! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Špičkoví zloději diamantů se rozhodnou odejít do důchodu a seknout s řemeslem. Už mají dost a riziko se zbytečně stále zvyšuje. Navíc je jim v patách detektiv FBI Lloyd, který sice nemá důkazy ale šestý smysl a zatracenou chuť párečku krádeže dokázat. Problém je v tom, že na jeden z ostrůvků v karibiku, kde si naši vysložilí zlodějíčci užívají zasloužený odpočinek přijíždí luxusní zaoceánský parník s Napoleónovým diamantem. Ten by se nádherně vyjímal ve sbírce ukořistěných kamenů. Jenže Loly chce už klid a rodinný život a Max se naopak v důchodu začíná nudit... Tohle komediální krimi je taková nenáročná jednohubka na večer. Akce tam moc nečekejte. O vtip se tam stará Harrelson (Lloyd) a celkem mu to jde. Čeho si však divák užije nadmíru jsou překrásné záběry na moře, zátoky, taneční večírky, plážové bary s koktejly... Prostě Karibik. K tomu dravá Salma v plavkách... Pokud by mně někdo chtěl přemluvit k takovémuto důchodu, neváhal bych ani vteřinu a nějaký diamant by mi byl šumák :-). V součtu je to však maximálně na 3 remory. * * * ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ratner k dispozícii De Nira, Pacina, Hopkinsa, Day Lewisa, Gabina, Deppa, Von Sydowa, alebo Quinna v jednom filme, nedokázal by natočiť nič viac, ako priemer. Tu mal trochu menej herecky obdarovanú elitu, takže zákonite musel vzniknúť podpriemer. Ratner je najväčšie hollywoodske zlo, ktoré by malo točiť iba reklamy a možno nejaké popové videoklipy. Atmosféra síce fajn letná, zápletka môže v letnom opare trochu zaujať, ale v kombinácii s Ratnerovou réžiou to nefunguje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní lupičská komedie, se špetkou krimi a romantiky, která má samozřejmě své pro i proti. Tempo je vcelku solidní, dialogy jsou tak nějak "limonádově" oddychové a nijak moc se nikde nespěchá. Nemá to ale švih a zručnost Dannyho Parťáků, nemá to ani rychlost Loupeže po Italsku a nemá to ani šarm Aféry Thomase Crowna. Má to jen a pouze Salmu Hayek. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama