Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

"Nebuď suchar a dej tomu pěkný hodnocení." Tohle jsem si řekl, když jsem podívanou dokoukal. Myslím, že tenhle film má cenu hned z několika důvodů. Prvním je děj, druhým je zábavná stránka a poslední jsou herci. I kdyby Pierce a Salmu obsadili do úplné blbosti, tak to nebude odpad, ale průměrný film. Opravdu parádní bahamská oddechová pohoda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příšerně nevzrušivá rádoby komedie, která boduje pouze obsazením. Salmita má téměř nepřetržitě bikini a je to skutečně pěkná podívaná, taktéž Pierce je sympaťák, Naomie Harris je taky kus, ale jinak to je vtipné jen tak tak, akce téměř není... Na to, že to mají být dva excelentní loupači, tak se tam v podstatě neloupá! Atmosféra tropického ráje a již zmiňované obsazení je fajn, ale scénář moc vzruchu prostě nenabízí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ratner k dispozícii De Nira, Pacina, Hopkinsa, Day Lewisa, Gabina, Deppa, Von Sydowa, alebo Quinna v jednom filme, nedokázal by natočiť nič viac, ako priemer. Tu mal trochu menej herecky obdarovanú elitu, takže zákonite musel vzniknúť podpriemer. Ratner je najväčšie hollywoodske zlo, ktoré by malo točiť iba reklamy a možno nejaké popové videoklipy. Atmosféra síce fajn letná, zápletka môže v letnom opare trochu zaujať, ale v kombinácii s Ratnerovou réžiou to nefunguje. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Písečné pláže karibského "ráje" na Bahamách, šaramantní zloděj Pierce se svoji milovanou a okouzlující Salmou, Woody Harrelson coby trochu smolařský agent FBI srkající míchané nápoje nejen v luxusním apartmá luxusního hotelu, mimoděk loupež nějakého toho drahokamu - finančně nenáročná, leč příjemná a zábavná, exotická náhrada usrkávání pivka u bazénku z PVC na pískovišti za barákem. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně basketbalového zápasu můžeme v publiku uvidět slavného herce Edwarda Nortona. (POMO)
  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)
  • Během filmování některých plážových scén byla venku taková zima, že šla hercům pára z pusy. (POMO)

Reklama

Reklama