Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušne natočená kriminálna komédia. Snímka má pointu, je úsmevná, má vtipné dialógy, exteriéry sú viac než príjemné. Salma Hayek je nádherná, očarujúca a príťažlivá ako vždy, u Pierce Brosnana je zrejmý veľmi výrazne jeho herecký 007 nadštandard. Veľmi dobre spracované zábery, zápletka a dej neunavujú, dokážu udržať permanentne divákovu pozornosť. No proste je to fakt prekvapivý super film. Záver filmu ma ozaj celkom prekvapil a úplný záver bol potom veľmi vtipný a veľmi ma potešil. Určite odporúčam. ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 18%, Audience Score - 52% | FDb.cz - 70,7% | Povedený heist film obsahující samozřejmě řadu žánrových klišé (závěrečný plot-twist), přesto nám uběhl rychle a to nejen díky skvěle vystavěným situacím a gagům, ale především díky Brosnanově "bondovském" šarmu. Woody je ok, naopak Hayek v příběhu nehraje téměř žádnou roli a slouží jen jako lákadlo pro diváky, kteří ...ehm..... víte co ;D 70% ()

Aldebaran 

všechny recenze uživatele

3* nebo 4*? ... časté dilema, přemýšlím, jestli by 10stupňová hodnotící škála pomohla, nebo jestli by pak rozhodování bylo ještě těžší :) ... film jsem viděl už 3krát (vždy s velkým odstupem) a 3krát jsem se dobře bavil, příjemná oddechovka s krásnou Salmou Hayek a několika výbornými scénami, umí zvednout náladu ... výsledek? 4* (ale slabší:) ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Na obsazení co film nabízí, je to opravdu hrozné, ale když pomineme tento fakt, tak je to poměrně dobrá podívaná. Tedy pokud se těšíte na velkofilm se Salmou, Piercem a Woodym tak na to honem rychle zapomeň te! Pokud ale hledáte obyčejný film jen tak pro pobavení tak si ho klidně vyberte, jelikož k tomu poslouží naprosto optimálně ;) 50% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama