Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (670)

Marius 

všechny recenze uživatele

Tento film sa diváka snaží presvedčiť že história začala 4.7.1776. Nechcem tu pracne vypočítavať koľko historických chýb som vo filme objavil. Bol by to príliš dlhý a nezáživný zoznam. Ak vypnete mozog alebo máte IQ niekde okolo 80 tak sa vám to bude páčiť. Ja sa však neradím ani k jednej z týchto skupín a preto dávam tomuto vyfabrikovanému shitu (už len tá drzosť nazvať poklad , o ktorom nikto nevie či vôbec existoval "national") plnému najslizskejšieho naivného amerického patriotizmu dve hviezdičky čisto za Harvey Keitela a Johna Voighta. Ostatní herci si (možno okrem Seana Beana a šteku Plummera) nezaslúžia ani zmienku.3/10 ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Odlehčený Bruckheimer, který nezklame, ale ani výrazně nenadchne. Slušná variace na Indyho, které schází lepší scénář a výraznější akce, Cage to ale nakonec stejně všechno utáhne a na nedělní odpoledne se jedná o jasnou volbu, při níž nemusí člověk ani trochu myslet, jen poslouchat všechny ty výmysly. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu nejvíc prospělo to, že ho kritika rozdrtila. Nesnášim kritiky tak jsem Lovce Pokladů skouknul a zjistil jsem, že jde o velice zábavnou popkornovou oddechovku s tradičně dobrým Nicolasem Cagem a velice sympatickým Johnem Voightem. Diane Kruger má o hodně lepší roli než v Troji a Sean Bean je prostě Sean Bean. Harveyho Keitela sprostě zneužili pro looser roli ale všechno vyvažuje přetuněná hudba a celej ten film je docela svěží i když by mohl bejt kratší. Jo a ještě mohli Cage udělat tak o 75% míň morálního a toho komickýho debila uplně vystřihnout. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měla dělat čárku a tečku pokaždé, kdy jsem se na svého trpělivého spoludiváka obrátila s otázkou "Proč proboha provádí ten pacholek A/ ňouma B/ husa C činnost X, či s historickým rýpancem, logickým žďuchnutím nebo očima obrácenýma vzhůru, napsala bych Deklaraci nezávislosti sama. Morseovkou. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Škoda slov na tohle téma. Lovci pokladů jsou filmem tak fenomenálně průměrným a chadným, že se jen marně dopátrávám příčiny komerčního úspěchu. Ano, americké památky jsou fajn, akční scény ve vší civilnosti a komornosti ujdou, Zednáři a Templáři jsou zajímavé téma... ale v Turteltaubově zpracování to vše vyznívá až příliš bezduše. Navíc, všechny herecké hvězdy jsou vyhaslé jak oheň v krbu kolem čtvrté ráno. Když uvážím možnosti, jaké tento tvůrce měl, nelze než hodnotit výsledek podprůměrnou známkou a odradit od jeho návštěvy všechny, kteří mají rádi kvalitní šlehnutí Indyho biče. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Shaw (David Dayan Fisher) má pištoľ Jericho 941 R. Ian (Sean Bean) má zas Ruger KP94. Okrem toho môžeme v rukách jeho skupiny vidieť aj Glock 17 a teaser M26. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve státech USA: Kalifornie, D.C., New Jersey, Washington, Utah a Pensylvánie. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. listopadu 2004 v Pasadeně (Kalifornie, USA). (Varan)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama