Reklama

Reklama

Man on the Moon: Behind the Moonlight

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátké ohlédnutí za natáčením filmu oscarového českého režiséra Miloše Formana Muž na měsíci. (Paity)

Recenze (4)

Duotone28 

všechny recenze uživatele

dokumentik...ktory rozobera postavu Andyho Kaufmana ako taku...a minutu po minute z celkovej minutaze ste stale blizsie a blizsie v jej vnutry a jeho svete...Urcite perfektne spestrenie po zhliadnuti uz tak perfektneho Man on the Moon ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Ten nejtuctovější druh „filmu o filmu“ – sestřih pár banálních monologů, v nichž se hlavní protagonisté co mluvící hlavy vyznají z vášnivého vztahu k tématu, navzájem se poplácají po zádech, jak jsou dobří, případně objasní, jak že ten film vlastně mysleli, kdyby to divák náhodou bez vysvětlení nepochopil. Do toho pár atraktivních záběrů z vlastního díla a je vyděláno. V tomhle případě celkem kultivované, ale stejně zbytečné. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nijak mě nezaujal tenhle film o filmu, který byl navíc poměrně krátký na to, jak málo v něm pro mě zaznělo důležitých nebo zajímavých informací. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

3,5  Slušne nakrútený dokument o tvorbe filmu "Muž na Mesiaci" s pár zaujímavými informáciami, ktorý má ale tú chybu, že je príliš krátky na to, aby dokázal danú tématiku dostatočne pokryť. Citeľne mi tam chýbali napríklad nejaké ukážky z vystúpení skutočného Andyho Kaufmana, aby som získal lepši obraz. ()

Reklama

Reklama