Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Kto by túto komédiu o dvoch chlapcoch, respektíve o Haroldovi, tichom chlapcovi, ktorý túži získať krásnu Mariu a o večne bezstarostnom Kumarovi nemal rád. Film ma skvelo pobavil, ale napriek tomu všetkému, nedám vyššie hodnotenie. John Cho a Kal Penn čoby ústredná, hore zmienená dvojka film pekne ťahali a vlastne táto sympatická dvojka nakoniec zapríčinila, že som si túto teen komédiu užil, ako sa patrí. Nedá sa povedať, že by to bol vo svojom žánri daaký vrchol či čo, no dá sa s istotou povedať, že ide o dobrú zábavu na prázdny, voľný večer. /65%/ ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuto filmu mnozí z vás máte. Mně se to docela líbilo. Film sem viděl velmi dávno a mnoho z něj si napamatuji. Pokud se však nemýlím, tak se mi tenkrát skutečně líbil. Ind a šikmoočko jedou do amerického fast foodu na hambáče a po cestě zažijí spoustu lapálíí a trampot. Co víc byste v komedii chtěli vidět? Troška fekálního humoru ještě nikoho nesundala. 3* ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem se za své hodnocení naposledy tak nenáviděl. Co ale dělat s filmem, jehož syrové ztvárnění vztahu mladého perspektivního indo-američana s metr čtyřicet vysokým paklem haše vám vžene slzy do očí v dojetí nad tím, že na světě existují větší idioti než vy. Kdyby ten film měl o hodinu víc, jdu na pět, protože pak už je všechno jedno. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chceš-li doma hulit trávu, ledničku měj v plném stavu.. Harold a Kumar se nedrželi tohoto základního pravidla a mají hlad - já však na tyto filmy už dávno ztratil chuť. Nesourodý slepenec gagů, mnohdy špatně vypointovaných, nebo úplně zazděných a mně už zkrátka není 15, abych si tohle pustil do plicních sklípků humoru, ovšem tu kultovnost ve studentských kruzích jointového pozérství dokážu pochopit. Stejně, po třicítce už je budou spíše zajímat jen ty hamburgery a v důchodu se s panem Parkinsonem ke všemu obloukem vrátí. Inu, koloběh života.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Během promítání filmu v USA používali v řetězci White Castle kelímky s Haroldem (John Cho) a Kumarem (Kal Penn). Bylo to poprvé, kdy se film s ratingem R (tedy nepřístupný do 17ti let bez doprovodu rodičů) dostal na obaly jídla. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama