Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Anderton 

všechny recenze uživatele

A ste ešte nevideli, tak vám film sprostredkujem pomocou jednej scénky. Ak vám bude pripadať vtipná, film si pozrite, ak nebudete absolutne chápať, neriešte ho. Náš hrdina močí v lese pri kríčku. Príde chlapík, začne močiť hneď vedľa neho do rovnakého kríčka. Harold, či Kumar, už si nepamätám, sa ho pýta, prečo močí hneď vedľa neho. Chlapík sa začne rozčulovať, že či patrí tento krík jemu, či si ho kúpil a tak podobne. Chápete? Pohúlili ste? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neholduju burgrům ani hulení, ale místy jsem se u téhle ulítlé komedie opravdu bavil. Zvláště pak fekální bitva dvou buchet stála za to, stejně jako ten pohovor v kanceláři či Hnusákova odtahovka a jeho buchta v baráčku. Jo tyhle momenty jsou vážně k pousmání, ale místy to bylo až nehorázně trapné. Nevím, co na tom tolik lidí vidí jako kult, já v tom vidím průměrnou podívanou, pár srandovních hlášek a situací a „Finče“, který se tu nachomýtl z Prciček… ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chceš-li doma hulit trávu, ledničku měj v plném stavu.. Harold a Kumar se nedrželi tohoto základního pravidla a mají hlad - já však na tyto filmy už dávno ztratil chuť. Nesourodý slepenec gagů, mnohdy špatně vypointovaných, nebo úplně zazděných a mně už zkrátka není 15, abych si tohle pustil do plicních sklípků humoru, ovšem tu kultovnost ve studentských kruzích jointového pozérství dokážu pochopit. Stejně, po třicítce už je budou spíše zajímat jen ty hamburgery a v důchodu se s panem Parkinsonem ke všemu obloukem vrátí. Inu, koloběh života.. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Kto by túto komédiu o dvoch chlapcoch, respektíve o Haroldovi, tichom chlapcovi, ktorý túži získať krásnu Mariu a o večne bezstarostnom Kumarovi nemal rád. Film ma skvelo pobavil, ale napriek tomu všetkému, nedám vyššie hodnotenie. John Cho a Kal Penn čoby ústredná, hore zmienená dvojka film pekne ťahali a vlastne táto sympatická dvojka nakoniec zapríčinila, že som si túto teen komédiu užil, ako sa patrí. Nedá sa povedať, že by to bol vo svojom žánri daaký vrchol či čo, no dá sa s istotou povedať, že ide o dobrú zábavu na prázdny, voľný večer. /65%/ ()

Olicak 

všechny recenze uživatele

Dávám 90%. Dva kámoši, co si doma rádi zahulí dostanou chut na burger z White Castlu, cesta do White Castlu ale nebude jednoduchá, ale o to vtipnější. Skvělá komedie, kterou jsem viděl již nesčetněkrát. Není pro každého, takže pokud nemáte smysl pro humor, který "není na úrovni", tak asi ani nekoukejte. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • 9milionová teenagerská komedie utržila v severoamerických kinech uprostřed léta za první víkend (30. 7.-1. 8. 2004) 5,4 milionu amerických dolarů, celkově pak 18,3 mil. Celosvětové tržby byly 23,9 mil. (imro)
  • Ve scéně, kdy se ve White Castlu Harold (John Cho) baví s dvojicí dívek, má jedna z nich na krku řetízek, který v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (Terva)
  • V oblasti natáčení se nenacházel žádný skutečný White Castle, takže tam museli jednu budovu přivézt. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama