Reklama

Reklama

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele

V ruské "předloze" mi chyběly propriety typického béčka, především brakový námět a záporák. Američané vzali Mečte navstreču, kompletně ho předělali - z děje nezůstalo prakticky nic a původní film připomíná jen pár záběrů, upravili ho podle mého přání, a moc ho tím nevylepšili. Queen of Blood je klasické monster movie, zajímavé jen barvou a krásnou Judi Meredith. Z toho prvního režisér občas vymáčkl krásnou scénu, a na to druhé se hezky dívá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na původní Mečte navstreču se nechystám, tahle americká verze mě vcelku bavila. Zajímavá je výtvarná stránka, především co se týká mimozemšťanů a všeho s nimi spojeného. Jak už název napovídá, záchranná loď, která se vydá na Mars pomoci ztroskotavším emzákům, si nasadí do lodi vesmírného vampýra! Dopravit ho na Zemi není vůbec jednoduché, páč posádka se tím dostává do permanentního ohrožení. Poslední záběr až příliš připomene kultovního Vetřelce. ()

Reklama

p6qwre 

všechny recenze uživatele

3,5*__V roce 1990 podle tohoto filmu měl být Měsíc obydlen lidmi a sloužit především jako základna pro starty raket směřujích k dalším planetám. Podstatné je, že Zemi se hodlají navštívit neznámé inteligentní bytosti, ty ale svoji dlouhou cestu vesmírem nedobrovnolně zakončí nouzovým přistáním na Marsu. Naštěstí Země zachytí jejich signál SOS a z Měsíce proto hned startuje raketa, jejímž cílem je ufounům poskytnout první pomoc a dopravit je na Zemi.__Vynikající barevná kamera, na Marsu načervenalé "psychadelické" stíny, spolu se skvělou hudbou mi to místy připomnělo scény s halucinacemi z Easy Ridera:) Trochu přeháním, pravda... Nevím, jestli se dá sehnat i jiná kopie filmu, ale v té kterou jsem viděl byl místy trochu zmršený zvuk dialogů, občas bylo dost těžké tomu rozumět. Navíc také dost pokulhává scénář, logika chování hlavních hrdinů mi občas nedocházela. Celkově v rámci béčkových sci-fi 60.let mírný nadprůměr, aspoň pro mne tedy, asi jsem už viděl hodně špatných filmů... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

AIP malo širokú škálu produkcie. Nielen tú svoju vlastnú, originálnu, ale aj zostrihané a americkými scénami doplnené zahraničné snímky. Tu sa použili klasické ( pre mňa ale dejovo nie veľmi vydarené ) ruské sci-fi blockbustery MECHTE NAVSTRECHU a NEBO ZOVYOT. Takže je to vlastne iba poprdávajúci si kúsok americkej kinematografie, ktorá vedela byť v minulosti aj mrchožrútom. Dnes sú to už nanešťastie, aspoň celkom zábavné mockbustery. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama