Reklama

Reklama

Vztekle tvá

  • Česko Druhá strana mince (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (70)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Terry Wolfmeyerová ztvárněná Joan Allen je příjemná a sympatická asi jako popáleniny prvního stupně. Je to neskutečná bréca, celý film se člověk diví jak by se někdo do takové vřískající husy mohl zamilovat - ale stalo se a na scénu přichází alkoholický pohodář Kevin Costner, které ho z přílišného klidu nevyvede ani Joan Allen a to už je fakt co říct. Film nemá spád, svižnsot ani dialogy, které by vás pobavili nebo nějákým způsobem oslovili. A tak tenhle dvě hodiny trvající film psotupně klesá níž a níž jako ponorka a ten závěr to fakt nevytrhne. Kromě toho člověka napadá, proč Terry Wolfmeyrovou neposlali na konci za manželem, mohli mít po problémech. 35% ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No budu trochu sentimentální a dám tomuhle snímku 4*, ze začátku jsem si říkal, že film je mile vtipnej, ale že postrádá nějakou tu hloubku a ke konci se to k mému překvapení zvrtlo přesně obráceně. Kevin se do rolí takových těch ,,pobudů" v košili co hledají svůj životní cíl hodí skvěle a všechny herečky byly krásné a do svých rolí také sedly. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film tak o ničem, že kdyby to nic bylo ještě o kousek větší, rozervalo by mojí televizi a všechny ty nezajímavé plky by vytekly do mojí postele. No a já chudák bych pak s nimi musel spát, že? Jó, kdyby z té barevné krabičky vypadl i vypečený sesterský čtyřlístek, mohla by tahle slátanina být alespoň v něčem přínosná, jinak totiž není dobrá ani jako příloha k večeři. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Matka jednoho dne svým dcerám mezi pátou a šestou lahví vodky oznámí, že jejich otec je svině neboť s "tou blonďatou děvkou utek do Švédska". Holky se adaptují na novou situaci jako dospělé bytosti, mají své životy, sny a touhy. Narozdíl od matky (říkám jí soukromně stará fuchtle), která je chce s flaškou v ruce a uzlem na jazyku vychovávat. Potud drama. A pak je tu soused - a to má být asi ta komedie - taky násoska, jinak spíkr a pohodář, který o fuchtli stojí a taky jí považuje za atraktivní (?). Vlastně jsou všichni - dcery, jejich partneři i soused - docela fajn, jen fuchtli jsem nemohla překousnout, ani když začla abstinovat a chovat se "rozumně". Mohlo by to být něco stejně "bittersweet" jako milá Payneova Bokovka, ale zdaleka není. A když pak ještě zjistíte, kde vlastně celou dobu otec byl, řeknete si : Kocourkov. Já si to teda řekla. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner býval obrovskou hvězdou, ale posledních pár let na ony zářivé časy může jen teskně vzpomínat. Čas od času ale upozorní, že ještě nehodlá herectví pověsit na hřebík a má stále co říct. Daleko větší prostor v tomto rodinném komediálním dramatu ale dostává Joan Allen. Právě té byl tento věru inteligentní příběh napsán na tělo. Lepší příležitost si tahle mírně opomíjená herečka nemohla přát. V roli utrápené matky čtyř dospívajících dcer (zářivé hvězdy nové generace – Evan Rachel Wood, Erika Christensen, Alicia Witt, Keri Russell) dominuje na plátně, stejně jako se snaží opětovně si uspořádat život. Po náhlém „odchodu“ manžela se na ní všechno sype, pomocnou ruku jí nabídne bývalá baseballová hvězda, nyní alkoholik Costner. Humor, smutek i neustále prchající štěstí si tak díky ústřední šestici relativně příjemně vychutnáte!! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Scénárista Mike Binder psal scénář s tím, že hlavní roli bude mít Joan Allen. (viperblade)
  • Kevin Costner přibral pro svou roli 9 kg. (viperblade)

Reklama

Reklama