Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (71)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen, příjemný příběh, režie na úrovni, ale zejména překvapivě snesitelný Ray Liotta, který se zasměje pouze jednou. Má oblíbená Michelle Rodriguez dokazuje, že umí hrát i obyčejné ženy, které se obejdou bez tvrdých slov a Willem Dafoe se též ukazuje jako vyrovnaný muž. Přesto by film potřeboval více dotáhnout do konce a především díky své premise nějak více vtáhnout diváka do děje a minimálně ho něčím překvapit. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak já čekal tedy něco jiného. Po tom, co přestane brát zázračný prášky, že se vrátí ke své staré identitě, a stane se z něj Hulk, jak sliboval popisek. Pak začne pořádně řádit a já se budu bavit. No nestalo se. Jediná scéna, která mi přišla vtipná tak zůstává, když šel do lékárny s pistolí, že nutně potřebuje něco na uklidnění…Pro mě tam bylo hodně promarněného potenciálu. Bud budeme točit thriller, nebo se budeme snažit filosofovat, obojí dohromady moc nejde. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdyby to celé fungovalo tak, jak v posledních 15 minutách, bylo by to super. Takhle to ale většinu času působí strašně průměrně, zároveň je to dost mdle natočené, s postavami se taky dalo pracovat líp a i když to poselství zde funguje docela dobře, stejně to za moc nestálo. K plusům bych dal i herecké výkony, ty se fakt povedly a především ten Dafoeův. Ale jinak je to hodně průměrná, až mírně podprůměrná záležitost, na kterou nejspíš rychle zapomenu... a přitom měla na víc. Btw, musím si tu ale poznamenat, že jsem konečně viděl nějaký film, na kterém se podílela Aruba, to jsem vždycky chtěl... Lepší 2* ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Po dobrem napadu by snad mel prichazet vytecny scenar, ktery udela z filmu jednou velkou bombu. Kdyz uz celkem nabere kvalitni herce a jejich vykony jen film vylepsi.. Snad jen skoda, ze vykony hercu musi film ozivovat a ne ho vylepsovat. Neco mi tam chybelo nejake poradne vzruseni nebo napeti ale jinak dobre divatelen. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale? Východoevropské exteriery nahradily exteriery v USA? Proboha proč? Aby se ušetřilo? Proč se z víc než dobrého námětu, slušných herců, stane díky nudnému a nepřesnému scénaři průměrný film... laciné a nepřesvědčivé exteriéry...béčkový film!!! Nevím, já jsem měl pocit odfláklého filmu.... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama