Reklama

Reklama

Into Pitch Black

(TV film)
  • USA The Chronicles of Riddick: Into Pitch Black
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tie-in bonus na druhém bonusovém DVD, aby se zvýšila jeho prodejnost. Čtyřicet pět minut "dokumentu" o vyšetřování ztroskotaní lodi Hunter-Gratzner se čtyřiceti pasažéry. Vyšetřování vedené žoldákem (Lisa Saum), který se snaží zjistit, co se stalo s Riddickem i s ukradenými artefakty, které byly na lodi. (Titanig)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že tento „bonus“ je naprostou zbytečností. Jsem velkým fandou Černočerné tmy i samotného Riddicka, ale ten se tady ani moc neohřeje. No oni si tvůrci jen vypůjčili několik scén z celovečerního filmu a následně okolo toho vytvořili jakousi nepříliš chutnou omáčku, která je nejenže nezajímavá, ale ještě k tomu i nudná. Už to nepotřebuju vidět nikdy více…30% ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Katastrofalny "pripravny" TV film, ktory siel na Sci-Fi Channel tesne pred premierou Pitch Black. Obavam sa, ze navstevnost druheho spominaneho filmu znacne zakolisala vdaka tomuto "zazracnemu", kvazi rozsirujucemu a "namotavaciemu" filmu. Nechapem, ze toto niekto schvalil pustit do eteru. V skratke - prvych 5 minut sledujeme vystrihnute pasaze z Pitch Black, nasledne mame moznost sledovat nezmyselne rozhovory medzi dvoma postavami, ktore sa jednaju o to, kto a za kolko dolapi Riddicka. Do toho este zopar vystrihnutych zaberov z Pitch black a to je tak vsetko. Vin Diesel sa ukaze IBA v spominanych vystrihnutych zaberoch, takze tu by vobec nemal byt zobrazeny ako "hrajuci". Mimochodom, cely film trva iba 44 minut a nie 60. Ale pocitovo je to za tych 60, takze by som to ani nemenil. Strasna sracka, ruky prec. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja som teda asi najväčší fanúšik zabijáka Riddicka, akého široko-ďaleko poznám... ale prečo má tento televízny grc červené hodnotenie, to naozaj nechápem (mám silné podozrenie, že mnohí užívatelia sa domnievajú, že hodnotia originál Pitch Black). Nebyť použitých záberov z Čiernočiernej tmy, zeleného chirurga a zopár (naozaj iba zopár) záberov Riddicka v base, nebolo by sa na čo dívať. Odstrihnite tieto scény a dostanete základ pre čokoľvek biedne od epizódy Krajných medzí až po céčkové soft porno. Pre mňa osobne by bolo bývalo lepšie, keby naozaj všetko o Pitch Blacku a Riddickovi proste vynechali a tie upotené, akože zmyselné rozhovory medzi okuliarnatým frajírkom, čo sa (neúspešne) snaží tváriť, že má gule a polo-terminátorkou v koženkovom ohoze pokračovali rovnako trápnymi erotickými scénami ako sú ich herecké výkony. A tým úplne-úplne najlepším by bolo tento žvást vôbec nenakrútiť! Zámer možno nebol zlý, ale to čo som videla, to bola jedna veľká póza o hovne. Chudák Riddick... ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně v Los Angeles a Národním parku Death Valley. (BMW12)

Reklama

Reklama