Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se začátek nového tisíciletí, ale svět spěje ke svému konci. Zemětřesení a sopečné erupce se střídají s vlnami horka, předtím vyprahlá Sahara je teď pokryta sněhem. Novinář Jake Lowe je vyslán prozkoumat činnost záhadné společnosti, která investuje miliardy do podezřelého projektu. Bývalý voják Jake seskočí padákem na horu Archangel, která ukrývá šokující tajemství. Jake se navíc s hrůzou dozví, že se k Zemi blíží kometa jménem Tycus, dvakrát větší než je Země. Srážka s ní bude znamenat konec lidstva. Právě tajemný projekt vědeckého vizionáře Crawforda může být záchranou - ne však pro všechny. Před Jakem stojí jediný cíl - přivést k hoře Archangel svou rodinu dřív, než Zemi zasáhne apokalypsa... (Ertai)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na zem se riti kometa Hopper ma kryt a plan hlavni hrdina hlasky a pekelny prehled je to beckova ptakovina to rozhodne ale na rozdil od jinych monster projektu si to aspon na nic nehraje... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový blábol, který se snaží parazitovat na různých Drtivých dopadech a Armageddonech. Hlavní mužkou roli vůbec nehraje Dennis Hopper, ale televizní herec Peter Onorati. Ten se tu jako novinář Jake snaží odhalit komplot, který se točí kolem komety blížící se k zemi. Nudný děj a triky rozdílné úrovně, které pak producent Andrew Stevens použil i ve svých dalších filmech. Jen pro skalní fanoušky Dennise Hoppera. --- Na VHS vyšlo od Intersonicu jako Kometa. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je zlý vo všetkých oblastiach, či už ide o herecké výkony, réžiu alebo scenár. ()

Ertai odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný škvár, hlavní hrdina je absolutní nesympaťák, triky k smíchu. Scénář hrozný, tváří se to jako katastrofický film, ale cca 75% filmu se odehrává jakože v podzemním komplexu, kde dojde k několika vysoce dementním přestřelkám a bitkám. Hopper nemá co hrát, tak se aspoň snaží vypadat cool, předpokládám, že neměl tou dobou na chleba. ()

Reklama

Reklama