Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat.. parta pohledných holek se stane agentkami do toho hlavní záporák je logicky taky pohledná žena.. A, aby se to okořenilo tak tu vznikne dokonce milostný vztah hlavní hrdinky a hlavní záporačky k tomu nějaké ty kýčovité zbraně... Jako skrz pohledné herečky se na to dalo koukat i se dokonce sem tam pousmát, ale vše okolo stálo za ... = 1z5 ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Ooo, aké dojemné. Akčná ,,Lesbo Love Story", ktorá prekoná aj slávnych Charlieho anjelikov. To, ako ,,agentky" visia na hojdačkách vo vzduchu a ďalekohľadom sledujú najnebezpečnejšiu a najhľadanejšiu kriminálničku, ktorá má rande s ruskou zabijackou devočkou je naozaj trápnosť najvyššieho zrna. A čo ma naozaj zaráža je to, ako sa Devon Aoki takto znížila pod svojou úroveň so svojím talentom. Nebojácna a krvavá killer lady z kultového Cin City v tomto lacnom braku úplne zaniká, takisto, ako aj nebohá, svalnatá legenda Michael Clarke Duncan. Jediné, čo ma na tomto filme zaujalo je to, že si to tam lesbičky rozdávali. Inak je to beznádejný prípad. ()

wierzbowski 

všechny recenze uživatele

Neuvěritelný. Ježiš to je chujovina ... jenže ... jestli dam míň než 5***** tak budu sám před sebou vypadat jako blbec. Celou dobu jsem se u toho přiblble usmíval. Jak se objeví v záběru Jordana Brewster, jsem uplně LOST. Sara Foster je taky velice přitažlivá. Forma (hmmm tam vlastně, žádná není...) zvítězila nad obsahem. Prostě a jednoduše. Člověk pořád hledá další Forrest Gumpy, Jehňátka, Vetřelce. Každý by měl mít právo na slabou chvilku ... ta moje se jmenuje D.E.B.S. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama