Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro kterou cílovou skupinu je film určen, z počátku jsem měl jasno - dvanáctileté bravo girls, ale zápletka, kde zvítězí lesbistická láska a členka debs Devon Aoki hulí jednu cigaretu za druhou, mě malinko vyvedla z přesvědčení, film je tak debilní a stupidní, že mě bavil, do dialogů se raději nezaposlouchávejte, berte to jako relax a budete odměněni dívky jsou opravdu půvabné a nejlepší je záporňačka;) ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

Reklama

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

HA HA HA HA HA.... to není smích štěstí ani kvůli pobavení, to je smích čistého zoufalství. Já se ptám PROČ? Proč to někdo dělá? My (diváci), a teď si troufnu mluvit i za ostatní, nemáme vůbec potřebu se dívat na nepodařený, milionkrát provařený a úplně příšerný parodie, který jsou postavený na kozatých protagonistkách v minisukních. Myslím, že inteligence velké většiny je tak vysoká, aby se tímhle nenechala oblbnout. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama