Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém hrají jak lidé, tak i zvířátka a sem tam museli autoři i dodělat něco počítačově, ale toho je skutečně málo. Nádherný dabing v podání zvířat. Excelují hlavně mouchy a létající pevnost pelikán alias husa. Ten je prostě super. My se na tento film rádi koukáme i s našemi dětmi a pořád je se čemu zasmát. Pokud tedy máte rádi filmy se zvířátky a chcete se skutečně skvěle bavit, tak neváhejte a kouněte se na tento filmeček. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na to, že to dabovala hovada z Tele Tele, to bylo dost slabé. A to ten dabing byl vážně skvělý a perfektně seděl (Genzer - moucha). Je to totiž neskutečně jalové, stupidní a amatérské. Už jenom ten scénář - zebra chce vyhrát dostih. Předpokládám, že se tímhle inspirovala Letadla (scénář je ctrl c ctrl v) a díky tomu dopadla stejně neslavně. 50% ()

Reklama

Bajucha 

všechny recenze uživatele

Možná hloupost, ale hloupost, které 4 klidně dám :-D bavím se já, baví se děti...takový lehce rodinný film. Nesmíte od toho čekat kdo ví co, ale když na to koukáte bez očekávání, tak jste nakonec mile překvapeni, nebo alespoń já ano ;-) Prostě mluvící zvířátka a především mouchy v podání Suchánka a Genzra + pelikán, co si říká husa a spousta dalších jsou k sežrání :-D ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mám ráda příběhy o outsiderech, kteří mají velký sen. Vůbec nevadí, že už je předem jasné jak všechno dopadne. Jsou to příběhy o naději, víře, urputnosti a možnosti všem dokázat, že se dá zvládnout všechno o čem sníme. Český dabing byl hodně povedený. To bylo poprvé, co jsem slyšela dabovat zpěvačku Ivetu Bartošovou. Mluvila klisnu Sandy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Taking the Inside Rail (for the film Racing Stripes) - Mark Isham ,2. It Was a Dark and Stormy Night - Mark Isham ,3. At Home On Walsh Farm - Mark Isham ,4. I'm a Racehorse! ,5. The Blue Moon Races ,6,. A Pelican Named Goose ,7. Tucker Lays It Out! ,8. Goose Makes a Hit On the Iron Horse ,9. Run Like the Wind ,10. Twilight Run ,11. Upstaged By a Zebra ,12. A Brave Decision ,13. Glory Days ,14. If You Build It, They Will Come ,15. Out of Africa ,16. Spring Training ,17. Ambushed! ,18. Filly In Distress ,19. Race Day ,20. They're All In ,21. The Big Race ,22. In the Winner's Circle ,23. It Ain't Over Yet [From Racing Stripes] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)
  • Zvířecí příběh vydělal v amerických kinech během tzv. opening weekendu (14.-16.1. 2005) 18,8 mil. dolarů a do začátku dubna až 48,7 milionů. (imro)
  • Obecně je známo, že ochočit a vycvičit zebru tak, aby se na ní dalo jezdit, je težší, než je tomu u koně. Jde spíše o výjimečné případy, když se to povede. (SONY_)

Reklama

Reklama