Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

A mohl to být i docela dobrý nápad! Akorát že se to nějak úplně vymklo z rukou. Nevěděli jestli jsou detektivka, napínavý thriller, nebo vlastně gore (Ano, i toto už mě sestra naučila!) horror plný krve a nechutných záběrů na lidské mrtvoly. Bylo to nedomakané, a ten nahej chlapík mě za chvíli už jenom štval. Sice se mi docela líbil způsob toho, že zápletku horroru odkrývají pomalu, takže divák vlastně na začátku neví o co přesně jde, ale celkově to bylo nepovedeně nelogické, trapné, nudně natahované, a zbytečně nenaplněné. Škoda toho. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film podle mě dokonale splňuje definici slova „kravina“. Debilní dialogy, nelogický scénář (kdo by nechal svoji polomrtvou přítelkyni ležet samotnou v lese, poté co jí odříznul ze stromu, u kterého ji mučili, se slovy – „teď jsi v bezpečí, já se brzy vrátím“ a šel by na svou pěst hledat do lesa dotyčného pachatele ???), naprosto amatérské herecké výkony...a hektolitry kečupu na pořádný horor také nestačí. Naprosto nechápu zdejší čtyřhvězdičková hodnocení. Že by mi něco v tomto „sofistikovaném“ snímku uteklo? ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Film s největší spotřebou rozmixovaného jahodového pyré za posledních deset let (až na Srpski film,kde to samozřejmě byla krev opravdová). Že by se mi při sledování tohoto dílka zrovna kloubily klouby,samovolně se trhaly nechty,či snad že bych vrhal (střeva),to sice né,ale zdatně mě zastoupili protagonisté tady toho. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Zajímavé béčko, které chvílemi má atmosféru podobnou Evil deadu. Některé zvraty jsou prapodivné, vyústění taky. Ale je to film, u něhož neodhadnete, co se stane v příští minutě a čekáte, co se z toho vyklube, i když se z toho vyklube blábol. Takže z pohledu nápadů určitě nadstandart. Nevýrazné toporné herecké výkony k béčkům patří. Fandům béčkových hororů určitě doporučuju. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V malém ospalém městečku (jak příznačné pro béčkové horory) se zničehonic na prahu policejní stanice objeví neznámý mladík, na němž je v celku problém najít místo, které není pokryté krví. Skutečnost se má tak, že jeho náhlý příchod souvisí s rok starou brutální vraždou. No horor, neřekl bych - spíš takový lehce mysteriózní thriller, v kterém se s každým litrem krve, který přidají tvůrci k dobru, vytrácí pointa více do ztracena. Nu což, další béčko do sbírky, ale ke cti mu jest, že s celkem originální zápletkou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama