Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

A mohl to být i docela dobrý nápad! Akorát že se to nějak úplně vymklo z rukou. Nevěděli jestli jsou detektivka, napínavý thriller, nebo vlastně gore (Ano, i toto už mě sestra naučila!) horror plný krve a nechutných záběrů na lidské mrtvoly. Bylo to nedomakané, a ten nahej chlapík mě za chvíli už jenom štval. Sice se mi docela líbil způsob toho, že zápletku horroru odkrývají pomalu, takže divák vlastně na začátku neví o co přesně jde, ale celkově to bylo nepovedeně nelogické, trapné, nudně natahované, a zbytečně nenaplněné. Škoda toho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krev obětí si neomylně najde svůj cíl. Tajemný mladík, jehož jediným oděvem je krev, se stává klíčem ne k jedné, ale celé řadě obětí psychopatického zabijáka. Ten si vraždění zatraceně užíval, a tak je zavěšoval na řetěz a zaživa páral. Jack se sice s dalšími členy malé policejní stanice právě chystá odjíždět natrvalo pryč, jenže je do případu zatažen, a tak mu nezbývá vytrvat a po maniakovi pátrat. Pěkné jsou hrátky s krví, solidní masky, pěkné gore zúčtování. Herci jsou průměrní, ale neklidná atmosféra tohohle podivného hororu vše vyvažuje. Poslední záběry pobavily. Nejvíce mi vadilo, že hudba řvala a postavy šeptaly. Ale byl jsem spokojenější než kdysi před lety. Mrtví si pro tebe jdou... ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho se mi tenhle horůrek vyhýbal a byla to škoda, protože za tmy to mělo docela pěknou atmosféru. Má to zbytečně nízké hodnocení, chápu, že dnes už triky z roku 2004 nenadchnou všechny, ale vrah, který si věší své oběti v lese na hák a zaživa je páře, není úplně marný. Top byl ale zkrvavený mladík, z kterého všude tečou proudy krve, z uší, z očí, místy při pohledu na něho mně příjemně zamrazilo. Nic pro hematofobiky! Pro nás hororové fanoušky to za kouknutí určitě stojí a lepší než tuna jiných přehajpovaných hovadin. ()

svačinka odpad!

všechny recenze uživatele

Bože co jsem to vlastněc viděl? Naprostý scénaristický kolaps, chabé scény které snad i měly někoho vyděsit... nevím...akorát občas začal venku kokrhat kohout... škoda že nejsem nadržená 15tiletá dívčina, aspoň bod bych dal za příjemné chvíle strávené sledováním pohledného nahého zakrváceného chlapečka s nožem od Johna Ramba... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Solidní atmosféra, sympatičtí herci a dostatečné množství krve. To mi stačilo k relativní spokojenosti, ale přesto musím přiznat, že jsem se v tom občas ztrácel. Mrtví se mstí, to jsem jakž takž pochopil, ale místy mi to nedávalo smysl a třeba roli staré paní jsem nepochopil vůbec. Ale dojmy jsou vesměs pozitivní, tak co. 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno