Reklama

Reklama

Deník princezny 2: Královské povinnosti

  • USA The Princess Diaries 2: Royal Engagement (více)
Trailer

Obsahy(1)

Americká středoškolačka Mia Thermopolisová ukončila studium diplomacie a politologie a odletí do Genovie, kde vládne její babička Clarissa. Během plesu pořádaného u příležitosti jejích jedenadvacátých narozenin ji královna oficiálně představí jako svou nástupkyni. Při zasedání parlamentu se však objeví nečekaný problém. Vikomt Mabrey by rád dosadil na trůn svého synovce Nicholase Devereuxe a chce k tomu využít zapomenutého, ale stále platného zákona, podle nějž musí být královna vdaná. Mia dostane třicet dnů na to, aby si našla manžela. Zprvu se odmítne provdat kvůli trůnu, ale večer přece jen probírá vhodné ženichy. Nakonec si vybere pohledného a vzdělaného anglického šlechtice Andrewa Jacobyho. Vikomt Mabrey však nehodlá čekat na svatební zvony, které by znamenaly konec jeho plánům na ovládnutí Genovie, a přesvědčí Nicholase, aby se vetřel do dívčiny přízně, svedl ji a tím sňatku zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

emil_sojka odpad!

všechny recenze uživatele

Točit tento snímek bylo zbytečné - ukázek, jak se to nemá dělat, jsme už viděli spoustu. Ať se na deník dívám z jakéhokoliv úhlu, nemohu najít pozitivum. Tvůrci vytvořili pásmo nepovedených skečů s okatým úmyslem zanechat prostor pro další pokračování, ovšem co by se v něm odehrávalo, ví bůh. Anne Hathaway je nepochybně talentovaná, ale zde marní čas. Doporučuji shlédnout s dobrým kámošem/kámoškou, vypnout zvuk a nadabovat su film dle libosti. To bude mnohem ftipnější. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že je ode mě nefér hodnotit typ filmu, který jde absolutně mimo mě. Ale když už jsem to viděl... Deník princezny je přesně takový ten typ romantické komedie, který nemá žádný přesah, táhne se odnikud nikam a během prvních 5 minut je Vám jasné, jak to skončí. Ale je tu jeden podstatný klad, a to moje milovaná Anne Hathaway, která film táhne dopředu a je vlastně jediným důvodem, proč jsem vydržel do konce. ()

Reklama

pleva odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane při sledování nenízkonákladového filmu, že děj neskousnu. Nevydržel jsem ani 15minut. Film je velmi výpravný, vyhráli si tu s pseudoreáliemi, ale zapomněli na děj. Tedy na smysluplný děj. Nevím, kdo je cílová skupina, ale viděl jsem málo podobně hloupých filmů. Škoda vynaložených prostředků. ()

xerno 

všechny recenze uživatele

Jednička naprosto výborná, i navzdory skutečnosti, že je to hrubej popkorn, o něco tam aspoň šlo, ale tady ??? Dyt tady v celém filmu jde jen o jednu jedinou věc, vůbec už to nejni tak zábavné, nebo chytlavé, je to prostě špatná ''dvojka''... mandes: tomuto se docela divim, asi se celý svět zbláznil... ()

čertíček 

všechny recenze uživatele

Přesto, že moje filmchutě jsou na jiný žánr, oba díly - Deník princezny - mi šmakovaly. Je to taková pohodovka, když s kámoškama sníte u romantické blbosti a jíte zmrzku :).....Jen podotýkám, můj ročník je docela pokročilý :)))), takže nejsem puberťák. Člověk za tím nemůže očekávat kdoví jakou bombu, i když obsazení je prima. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • Čtyřicetimilionový sequel vylákal během úvodního víkendu (9.-11. 8. 2004) v severoamerických kinech z peněženek téměř 23 mil. amerických dolarů. Jelikož se promítal od středy, jeho první výdělek byl o 14 milionů vyšší. Celkem distributorovi druhý Deník princezny nasypal v Severní Americe 95,2 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb činil 134,7 mil. (imro)
  • Na konci prvního dílu je letecký záběr paláce, ve kterém má Mia (Anne Hathaway) žít. Ovšem na začátku tohoto filmu je opět záběr z letadla na palác, ve kterém žije, a místa jsou odlišná. (Mia...)

Reklama

Reklama