Reklama

Reklama

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

  • Velká Británie Bridget Jones: The Edge of Reason (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bridget je ze vztahu s dokonalým gentlemanem Markem Darcym nadšená a stále nemůže uvěřit, že konečně našla lásku a přestala být „single“. Mark je uznalý, ohleduplný a tolerantní. Jakmile se ale na scéně objeví Markova nová asistentka Rebecca, Bridgetiny růžové obláčky, na kterých se až dosud vznášela, náhle zešednou. Stále častější záchvaty sebepodceňování začnou negativně ovlivňovat jejich vzájemnou lásku. Podlehne zoufalství a hnána „dobrými radami“ svých přátel se s Markem nečekaně rozchází. Bridget se sice trápí, ale v práci se jí daří a dostává nabídku spolupracovat s bývalým šéfem, záletným ex-přítelem Danielem. Letí s ním do Thajska natáčet reportáž. Znovu zažije spoustu komických nedorozumění a trapných chvil, které se mohou stát jenom jí. Při zpáteční cestě je na letišti obviněna z pašování drog, její šance na propuštění z vězení jsou pramalé, ale naštěstí je tu ještě Mark Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Tady je přece úplně jedno jestli je to reálné, anebo ne. Tady jde o to, že tvůrci pro co největší "cha-cha" scény klidně obětovali i samotnou Bridgitku. Ta postrádá jakýkoliv austenovský vtip a šarm. Podobně naložili i s panem Darcym, z kterého udělali karikaturu na "romantické prince". Kde je ta vnitřní nejistota, kde jsou ty životní otázky a existenciální komično? Proboha, viděla ta Kidronová tu jedničku aspoň z rychlíku? Výsměch! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to hodně podobný jedničce i když je to o něco horší, v podstatě je to hlavně o tom, jak a kde se Bridget Jones ztrapni a nebo koho ztrapni, nastesti to alespon hodně dobře zahrála Renée Zellweger.Občas tam sice jsou zábavný scény, ale aby z toho udělaly něco nadprůměrnýho, muselo by jich tam být víc a líp udělaný. Je to jenom průměrná romantická komedie s výbornou Renée Zellwegerovou, bez který by se na to moc koukat nedalo ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kletba pokračování úspěšných filmů se projevila i u naší Bridget Jones. Na první díl to nemá ani omylem, ale ... Rozhodně tu nemíním nějak tento sequel ponižovat a zatracovat, protože naše trapná těhulka neztratila na své eleganci a vtipnosti ani unci. Opět jsem se zasmál od srdce a ne z donucení. Nebyly zde žádné trapné a nechutné scény, takže typická britská komedie jako vyšitá. Stará herecká parta se vrátila a opět pobavila a opět nechyběl nepřeslechnutelný a dobře zvolený soundtrack. Zkrátka a dobře sranda sranda sranda ... trochu menší než u prvního dílu, ale i tak skvělá práce. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Cheeeeers! Na Bridget, že je taková jaká je! A já ji připíjím obzvláště, přeji ji ať už se ji vše daří, šťastná dlouhá léta, hodně sexu, pití, stravy, hlavně ať proboha nezavdá sebemenší příčinu nějakému scénáristovi (a když už tak ne průměru)v, který by ji napotřetí vzkřísil, neboť při mém plném vědomí a teoretizování, že by rozdíl mezi dvojkou a trojkou byl taky takový jako mezi jedničkou a dvojkou, tak by to nadneseně fakt mohlo vážně narušit mou nervovou soustavu nebo minimálně zdeformovat můj ve vzpomínkách ten přepříjemný náhled na Bridget... Na Bridget, na takovou jaká je (nebo byla)... Cheeeeeeeeers... ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Reneé se dokázala vrátit do svojí role se stejným umem jako v prvním díle, ale bohužel musela se protrpět tentokrát průměrným scénářem. Ve filmu se sice objevují skvělé momenty, ale není jich moc navíc chybí lehkost a naprostý nadhled jedničky. Ale i tak jde v součtu o celkem nadprůměrnou komedii v Britském duchu. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (19)

  • Když je Bridget (Renée Zellweger) v Thajsku v moři pod vlivem drog, přichází Daniel (Hugh Grant) s kalhotami mokrými do půli lýtek. Hned v dalším záběru je má však mokré jen kolem kotníků... načež jsou opět mokré až po lýtka. (Mr.Hudson)
  • Podobně jako pro první film i pro pokračování přibrala Renée Zellweger (Bridget) 28 liber a velikost jejího oblečení stoupla z čísla 6 na 14. (imro)

Související novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (více)

Reklama

Reklama