Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina dělníků jde zkontrolovat zvláštní zdroj energie, která vychází z opuštěné chicagské budovy. Náhodou zde objeví opuštěnou laboratoř a vypadá to, že v ní byla aktivována síla, která otevřela bránu do paralelního světa. Náhle se všichni octnou v šíleném zrcadlově obráceném světě, kde je spousta krutých a divokých kanibalských lidí podobajících se pavoukům. Proti rostoucí mase pavoučích lidí a jejich strašlivé královně bojuje primitivními zbraněmi zmenšující se skupina těch, co přežili. Lidé teď musí spojit své síly, aby vládkyni porazili a našli cestu ven z tohoto děsivého a zrádného světa. (Universal)

(více)

Recenze (28)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som dúfal v lacnú zábavu aj to chvíľku fungovalo no hneď ako sa dej presunul do "inej dimenzie" a na scénu sa dostali ľudia ktorý mali na prstoch prilepené ceruzky to začalo rázom klesať. Ani v céčkových filmoch od Asylumu som nepočul tak hrozné dialógy ... To si ich vymýšľali priamo na placi.. a ten preklad... "my ideme predkom vy choďte zadkom" to malo byť čo. Jediné plus bolo to keď išiel neger zavolať políciu a vrátil sa sám s brokovnicou a pištoľami a ten druhý sa ho spýtal odkiaľ ich má. Neger na to odpovedal "človeče toto je Amerika.. pokiaľ máš vodičák a peniaze môžeš si kúpiť hocičo" ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tento celkem zajímavý scénář byl realizován pouze v televizní produkci, protože jinak by se jednalo o slušný horror. Takto z filmu čišel nedostatek peněz na každém kroku, obzvláště masky "pavoučích" lidí byly ubohé...umělé zuby a gumové drápy a vládkyně tak zoufale digitální, že by se nelíbila ani Václavu Vorlíčkovi. Ale dvě hvězdy za klasické horrové scény, napětí a lekačky. ()

Reklama

Havelinka odpad!

všechny recenze uživatele

Béčková splátanina známějších hororů, byla to pro mě ztráta 83 minut, efekty o ničem - připadalo mi jako by mutanti ve filmu měli obalené hlavy hadrami, pařáty na rukách ala Střihoruký Edward - komedie a pavouk ve finále mě silně rozesmál (otřesná atrapa).Raději si doma zhasněte a budete se bát mnohem více, já už se bojím pouze toho, že bych se na Pavučiny musel dívat někdy ještě jednou. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle blbiny docela rád. Film co nemá žádné ambice, nebere se ani trochu vážně a chce jen aby jste na 80 minut vypli a pokud možno se odreagovali. U mě se mu to podařilo. Cpal jsem se grilovaným kuřetem, zapíjel to coca colou a sledoval jsem jak Ríša s nemožným účesem ve vytahaném svetru likviduje pavoučí lidi a sbližuje se s jednou blondýnkou. Film je tak strašidelný že se u něj bude smát i vaše dítě předškolního věku, ale je to celkem sranda. Možná už to v životě neuvidím ale je tu možnost, že si to za rok nebo dva pustím znova jen tak z legrace. Prostě pohodovej tv film a dle finální scény se můžeme těšit na pokračování :D ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Laciný televizní pavučinový ranec-sranec, za který by se tvůrci nemuseli až tak stydět v případě, že by šlo o epizodu Krajních Mezí... a i na tu by to bylo scénáristicky dost slabé. Na deklamování šablonovitých frází spojovaných v obdobně nápadité dialogy je potřeba herce alespoň nějakých kvalit - a to tady splňuje jenom Colin Fox:P Ale ač dementní, má to pořád nějaký odněkud někam se ubírající děj, což třeba opusy typu Skeleton Man nemají:) Bohužel takhle to je jen esence filmařského neumětelství, kterou nejde doporučit ani k perverznímu pobavení (narozdíl od zmiňovaného Kašpar van Dýnovského spektáklu). Konec-zvonec a 20%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama