Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie o někom krásném urozeném, nebo bohatém, nebo slavném, kdo se vydává za obyčejného a zamiluje se do toho na první pohled nejobyčejnějšího z obyčejných (který se ale projevuje značnou dávkou vlatního rozumu), ale také krásného! Jsou šťastní a když vyjde najevo jeho pravá identita, rozejdou se aby se pak za potlesku stovek přihlížejících dali dohromady na nějaké veřejné akci! Stokrát viděno, vyvolává spíše trpký úsměv! Malé bezvýznamné plus tohoto filmu spočívá v poměrně uvěřitelných a nezidealizovaných královských povinnostech budoucího nástupce! ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádkovou romantickou komedii činí snesitelnou především J.Stilesová v roli emancipované studentky Paige. Její mdlý partner (nechce se věřit, že by měl být tím playboyem, za jakého jej vydávají tvůrci) je natolik podobný J.Francovi, až se skoro vyplatí sázka, kdo držel scénář v ruce jako první. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Už název vyvolá asociace s pohádkou. A děj filmu tomu odpovídá :) ... Ze začátku jsem uvažoval o tom nejnižším hodnocení - hlavní hrdina je zoufale nevýrazný, rozjezd filmu připomíná rozjezd žáka autoškoly, který šlape na plyn, ale nemá zařazenou rychlost - ale časem zjistíte, že se na to dá koukat. Hlavní zásluhu na tom má především Julia Stiles, která má charisma na rozdávání, je moc pěkná a hlavně - umí hrát ! ... Nebýt toho zbytečně pohádkového konce (byly natočeny dva, ale v Americe by se asi film s "pravdivějším" koncem nechytal) byly to čisté tři hvězdičky. Takhle je ta třetí spíš za Julii a také za české reálie i s herci (velká část filmu se natáčela v ČR). ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Americká popcornová komedie s absolutně nelogickým scénářem se zvraty, které asi těžko někdo pochopí. Komediálních prvků stojících alespoň za pousmátí je také poskrovnu. Jediné, co poté českého diváka může bavit je hledání českých scenérií a identifikování známých českých herců v totálních štěcích:-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • V předcházejícím filmu scénáristky Katherine Fugate Carolina také hrála Julia Stiles. (imro)
  • Některé šperky, které Julia Stiles coby Paige ve filmu nosí, byly zcela opravdové a nesmírně cenné. Včetně například zlatého zásnubního prstenu s obřím diamantem, který měli při natáčení možnost obdivovat i češtní novináři. Stiles jim k tomu řekla: "Nádhera, co? Vždycky když mám ten prsten na ruce, objeví se vedle mě dva obrovští bodyguardi a dávají pozor, aby mi ho nikdo neukradl. Říkala jsem si, co by se asi stalo, kdybych s ním zkusila utéct já. Možná by mě střelili do zad a byl by konec filmu." (NIRO)
  • Když přijde princ Edvard (Luke Mably) a Soren (Ben Miller) do svého pokoje, řiká Edvard, že si může vybrat postel a drží brýle v ruce, když je záběr ze zadu, tak je má nasazené, ale v příštim záběru ze předu je zase má v ruce. (Terva)

Reklama

Reklama