Reklama

Reklama

Chraň i malá zvířátka

  • Velká Británie All the Little Animals
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Bobby Platt (Christian Bale) je duševně zaostalý mladý muž, jemuž jedinou radost ze života obstarávají jeho malí zvířecí přátelé. Poté, co mu po smrti matky sadistický otčím (Daniel Benzali) zavraždí myšku Petea, uteče z domu. Během svého potulování potká pana Summerse (John Hurt), který projíždí naskrz Anglií a pohřbívá zvířata sražená auty na silnici. Citlivý Bobby se nechá pohltit mužovým fascinujícím snovým světem a stane se jeho pomocníkem, jenomže v záloze na něj číhá i jeho minulost. (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštny snímok. Začiatok ma moc nenadchol, aj keď na druhú stranu sa mi páčila poetika prírody a lásky ku zvieratám. Tiež niektoré myšlienky neboli od veci, aj mne sa ich niekedy žiada vykričať do celého sveta, hlavne keď ma niekto nahnevá. Avšak druhá polovica snímku a hlavne záver nabrali nečakaný smer a po dramatickej a thrillerovej stránke sa pritvrdilo, čím snímok na poslednú chvíľu výrazne získal na atraktivite. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No ano téma je dobré a mě i docela blízké-dát většinou přednost zvířectvu před lidmi,ale je toho podle mě dost nedotaženého....Co mě tak napadá i když to bude asi šťourání...jestli pak Hurt s Balem při zavázání se slibu,že nic nezabijí dávali pozor kam šlapou a jestli náhodou nezabili mravence,mušku,komára atd...to snad ani nejde.Jinak mi ještě docela překážel ten konec ...bylo to docela nelogický co se týkalo buřta (takto byl jmenován v titulkách :-) )a jeho chování,ale třeba jsem se na to špatně díval..Každopádně jsem čekal že dám klidně pět hvězd,ale kvůli výše zmíněnému a i přes dobré výkony Balea a Hurta musím dát tak 65 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Želik 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani presne neviem, čo k tomuto filmu napísať. Vždy keď niečo pozerám, mám očakávania, hádam ako to skončí a tajne dúfam v šťastné konce. V tomto prípade som čakala dobrý film s Christianom Baleom a dočkala som sa. Herci boli naozaj 100 percentní. Dojímavé, smutné, občas až moc drsné, ale príjemné. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý, herci jsou výborní, já nejsem ten typ diváka, kterému by vadilo pomalé tempo, ale přece... Ale přece mi něco nesedělo. A to způsob, jakým se tvůrci rozhodli příběh "akčně" ukončit. Finále bylo opravdu násilné v několika směrech, což mi sice neznepříjemnilo předchozí podívanou, ale film jako takový to dost pohřbilo. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, ze nejde o ziadny epos. Je to maly, skor televizny, film avsak s velkym srdcom a dvoma dopismena perfektnymi hereckymi vykonmi. Mlady Bale a ostrielany Hurt sa skvele doplnaju a puto, ktore medzi nimi vo filme vznika je pre divaka bez mensieho problemu uveritelne. Skoda toho, ze tento film je v podstate uplne neznamy, pretoze by si zasluzil pozornost sirsieho publika. ()

Reklama

Reklama