Reklama

Reklama

Zatôichi kenka-tabi

  • USA Zatoichi on the Road

Recenze (13)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zatojči dál putuje Japonskem a tentokrát se připlete mezi střet dvou klanů yakuzy (a tohle má českou transkripci do háje jakou?), pak je v tom nevinné děvče, nějaký ten únos, pár ukázek Zatojčiho schopností (ať už v ovládání katany, nebo schopnosti prokecat z kohokolov cokoliv). Jestliže je tu něco, čím by se tenhle díl odlišil od předchozích, tak asi závěrečným soubojem, který vlastně není soubojem, ale spíš s bitvou s desítkami účastníků a taky je tu trochen víc humoru, než obvykle. Prostě další výborný díl o slepém masérovi, který by pravděpodobně dokázal na deset částí rozsekat hmyzoidní křídlatku japonskou, neboť jí pár chvil před tím obehrál v kostkách a usvědčil z podvodu. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Atmosféra se nese v duchu předcházejícího dílu, především pokud jde o postupné rozkrývání Ichiho povahy. Definitivně zde vyniká síla série, spočívající krom výjimečných akčních scén v důrazu na psychologii postavy (úžasná je Ichiho břitká arogance vůči všem zmetkům, i těm sebemocnejším, a na druhé straně až dojemná pokora vůči komukoli, koho považuje za "dobrého" člověka). Zatoichi je postava uvěřitelných emocí (a neuvěřitelých schopností) - a v tom je síla jeho příběhů. ()

Reklama

lajkus 

všechny recenze uživatele

Někde mezi 4-5.... Konečně se ve světě Zatoichiho našla ženská, kterou dokážu rozpoznat od ostatních a nechová se jak úplná kráva, myslim tim tu z počátku zlou, pak hodnou, Zatoichi výborně perlý a poslouchat jeho rozhovory se záporáky je radost, jako když si hraje kočka s myší, závěrečný souboj klasika, pár věcí vytknu : 1. Stále chybějící krev a sečné rány.... 2. Chybějící záporák, který by se alespoň trochu vyrovnal našemu šermíři.... 3. Možná na mě až moc pozitivní konec ...... jinak je to ale vedle jedničky a 4 zatim nejlepší Zatoichi.... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zatoichi slíbí umírajícímu muži, že bezpečně dopraví jeho chráněnku do Eda (dnešní Toyko). Zaplete se přitom do sporu dvou bossů, kteří si oba chtějí Zatoichiho najmout a kromě toho taky chtějí tu dívku, aby za ní dostali výkupné. Nemůže to skončit jinak než epickou rubačkou, ve které Zatoichi se všemi zatočí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zatoichi je jedna z těch postav, které vás prostě nemohou zklamat, samozřejmě za předpokladu, že máte rádi samurajské filmy. Já je rád mám a Zatoichi je přesně tou správnou dávkou vážného příběhu a akčního filmu, navíc i s humorem, který sem tam probleskne. Tenhle masér je geniální postavou a je skutečně skvěle ztvárněný. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama