Reklama

Reklama

Zatôichi kenka-tabi

  • USA Zatoichi on the Road

Recenze (13)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zatojči dál putuje Japonskem a tentokrát se připlete mezi střet dvou klanů yakuzy (a tohle má českou transkripci do háje jakou?), pak je v tom nevinné děvče, nějaký ten únos, pár ukázek Zatojčiho schopností (ať už v ovládání katany, nebo schopnosti prokecat z kohokolov cokoliv). Jestliže je tu něco, čím by se tenhle díl odlišil od předchozích, tak asi závěrečným soubojem, který vlastně není soubojem, ale spíš s bitvou s desítkami účastníků a taky je tu trochen víc humoru, než obvykle. Prostě další výborný díl o slepém masérovi, který by pravděpodobně dokázal na deset částí rozsekat hmyzoidní křídlatku japonskou, neboť jí pár chvil před tím obehrál v kostkách a usvědčil z podvodu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Zatoichi - filmy" jsou od prvního dílu snad lepší a lepší ... Opět úžasná vizuální stránka, skvělá kamera. Ubylo soubojů, ten si nechali filmaři až na konec, kde je jeden mega - klasika. Zatoichi vytahuje další trumfy, dokazuje, jak úžasný dokáže být i manipulátor, jak dokáže bez boje vyjebat se svými nepřáteli ... opět se v tomto díle stále poklonkuje a občas někde zakopne (což na něm prostě miluju ...), ale z toho dokáže smluvit podmínky s Yakuzáky tak nekompromisně, tvrdě a charismaticky, že z něj opravdu začíná jít strach ... Tím narážím na excelentní Katsuův herecký výkon. Opět plný počet, naprosto úžasný díl. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zatoichi je jedna z těch postav, které vás prostě nemohou zklamat, samozřejmě za předpokladu, že máte rádi samurajské filmy. Já je rád mám a Zatoichi je přesně tou správnou dávkou vážného příběhu a akčního filmu, navíc i s humorem, který sem tam probleskne. Tenhle masér je geniální postavou a je skutečně skvěle ztvárněný. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Piaty diel Zatoichiho a znova samurajsky masterpiece. Slepy Zatoichi je osamely vlk. Cestuje sam a vyhyba sa akymkolvek blizsim vztahom pretoze vie, ze taketo vztahy su nebezpecne nielen prenho, ale hlavne pre tych druhych. Co sa vsak stane, ak sa Zatoici predsa len s niekym zblizi? Jedno je iste, bude preliata krv. Zatoici sa zblizi s mladou dievcinou, ktoru ma prepravit do Eda a tym poskitne vyhodu yakuzakom, ktory to v momente vyuziju. Avsak ak je jemu nieco blizke, len tak lahko sa toho nevzda a ak inokedy sa problemom vyhyba v takomto pripade to bude on, ktory ma dovod zabijat. A to vam poviem, ide z neho strach! Kazde pokracovanie odkriva nove zakutia jeho charakteru, znova a znova som ohurovany jeho sermiarskymi schopnostami (hned uvodna scena je skutocna lahodka) a dej ma vzdy vtiahne. A Shintaro je lepsi Zatoichi ako Arnie Terminator !:) Darkness is my ally. Come, and find me, if you can.(10/10) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zatoichi slíbí umírajícímu muži, že bezpečně dopraví jeho chráněnku do Eda (dnešní Toyko). Zaplete se přitom do sporu dvou bossů, kteří si oba chtějí Zatoichiho najmout a kromě toho taky chtějí tu dívku, aby za ní dostali výkupné. Nemůže to skončit jinak než epickou rubačkou, ve které Zatoichi se všemi zatočí. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama