Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

klerik 

všechny recenze uživatele

Kvalitná dospelácka ducharina, ktorá v sebe kombinuje všetky už použité ingrediencie japonských hororov. Finále to už tradične trochu kazí, ale inak primerane mrazí. Nedosahuje kvalít TEMNEJ VODY, je však trochu lepšia ako GOTHIKA a zrovnateľná s KĽÚČOM... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Možná jen špatný rozpoložení při sledování, ale nemohl jsem si pomoct. Mně to přišlo neskonale zdlouhavý a nudný. Musel jsem to dávat na třikrát. Zaujalo mě to maximálně nějakou tou lekačkou, nápad mi přišel nezajímavý a celkově to bylo dějově dost nezáživný. Závěr nemůžu pochválit už vůbec, velká slabota. Ono to má i pokračování? 40% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Thriller většinou dělá thrillerem výborný příběh s absolutně nečekaným koncem. Tento film má opravdu zajímavý námět a to fenomén elektronického hlasu tzv. EVP. Atmosféra je v tomto filmu tak hutná až by se dala krájet. Proč má tedy tak nízké hodnocení? Nejspíš je to tím, že si autoři přimysleli řadu věcí, které jsou opravdu neteoretické a prakticky nemožné. A dále je to tím, že má krapet přehnaný konec. Shrnul bych to tak, že jsem se na film těšil zvláště na nápad s fenoménem čímž mě atmosférou potěšil a chvílemi mi v některých scénách opravdu zatrnulo, ale jinak je to nijak vyjímečný film. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Duchařský horůrek s pomalejším rozjezdem, který nás ale mohl vyštenkrovat ještě více a lépe, potenciál tam byl :-). Každopádně tam bylo pár momentů, kdy jste zaposilovali svalstvo celého těla, nebo těch, kdy se vám navzdory teplu venku proběhl mráz po zádech ("vaše babička mi už týden posílá vzkazy"... "Ale ona je mrtvá teprve dva dny..."). Něco mi tam ale přece jen vadilo, a Michael Keaton to nebyl, pro dnešek 3,5*. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně podceňovaný a neuznaný horror. Duchařina tohoto stylu by se měla vyskytovat ve filmové branži častěji. Michael Keaton zahrál výborně a celkově film byl na dobré úrovni. Jak už to bývá, tak divák musí čekat nějakou dobu, než se začne děj hejbat. Ale nápad s počítači, který uměj zobrazovat a poslouchat hlasy a obrazy mrtvých mě zaujal. Některý scény jsou atmosféricky vychytaný, kdy se člověk lekne i když ví co se stane. A konec je šílenej a vskutku zajímavej. Dávám 80% a zatím si stojím. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)
  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)

Reklama

Reklama