Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vědci zpozorovali na obloze světelný prstenec, známý též jako TORUS, začali si dělat obavy o osud planety. Záře upoutala zájem celého světa a donutila vlády jednotlivých států, aby spolupracovali. Výsledkem úsilí byl projekt, který by pomohl v budoucnosti podobné úkazy lépe analyzovat. O 20 let později ale čínští vědci zaznamenali dva překrývající se TORUSy. Ve stejném čase došlo na opačném konci světa k záhadnému zmizení několika lidí. Zdálo se, jakoby si někdo vzal ze Země vzorky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se zde sáhodlouze rozepisovat o ději, neboť ten je zde naprosto opomenut a prakticky neexistuje. Pár nesympatických herců tu nesmyslně a chaoticky pobíhá od čerta k ďáblu, do toho mezinárodní válečný konflikt USA, Ruska a Číny. Navíc se ze zemského povrchu vynoří mimozemská tělesa, která způsobují katastrofy biblických rozměrů. Ano, je to takový eintopf. Jako když kočička s pejskem uplácali dort z kdejaké sračky a i taková pachuť vám zůstane v ústech po zhlédnutí tohoto ..čehosi. Ruce pryč! 5% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Růže s jiným jménem je pořád růže.“ Torus je docela koukatelné nízkorozpočtové sci-fi. Tvůrcové pojali celý film v globálním měřítku, takže se odehrává, v USA, Francii, Řecku, Rusku i Číně. Samotný příběh ač má hodně otazníků co se týče logiky a některých podezřelých náhodiček, je příjemně akční, pořád se něco děje a já se rozhodně nenudil. Ano, je na filmu každou chvíli znát, že jeho tvůrci neměli dostatek financí na pořádné efekty, ale to mně vůbec nevadilo. Naopak mě škaredě překvapilo celé vyústění příběhu, které naprosto postrádá hlavu a patu, což je velká škoda. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako, odsýpá to docela rychle, je tam jedna Playmate a dokonce řecký klášter i pár ne až tak hrozných triků. Akorát netuším doteď, o čem to bylo. Objeví se dva monolity, jeden ve Francii, druhý v Rusku, jejich síly jdou proti sobě, mezitím Čína začne útočit na Rusko i USA, do monolitu ve Francii i Rusku furt někdo leze, nevíme proč, ani co vlastně zjistí, a pak přijde nějaký kluk a monolity odletí a Čína je z toho asi tak v šoku, že přestane útočit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúca časť mi asi unikla. A možno ani nie, už si to v záplave všetkých tých ´´direct to DVD´´ hovadín, ktoré som videl ani nepamätám. Zhodnotím to takto. Keby to niekto lepšie napísal, potom niekto lepšie zrežíroval a vytiahol z hercov aj herecké výkony ( už keď teda majú v popise práce herectvo ), tak by sa z toho mohol stať kľudne aj blockbuster. Ale čo chceme od pár dolárových filmov. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama