Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální prokurátor Gerhard se stal obětí bombového atentátu. Přežil ho, zatímco jeho těžce zraněná dcera leží v nemocnici a šofér zemřel. Důvodem je skutečnost, že prokurátor získal materiály z archivů o neo-nacistech a než tuto akci dotáhne do konce, několik lidí se pořádně zapotí... Proto najednou mizí dokumenty, rostou bombové útoky a vydírání. Gerhard je přesvědčený, že se na něho chystá druhý atentát. Domnívá sa totiž, že tajní sympatizanti s neo-nacizmem se nacházejí mezi politickou a společenskou elitou. Odmaskovat konspiraci má bývalý tajný agent Novak, který je legendou. Dostává se tedy přímo do sídla Hildebranda, jehož prokurátor obvinil z kontaktů s ultrapravicovou scénou. Tam se mu podaří něco zjistit a tam se seznámí i s Hildebrandovou dcerou Šarlotou. Situace se však vážně zkomplikuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

hans500 

všechny recenze uživatele

Podobné televizní krimithrillery kazí pověst německé kinematografii, škoda že zrovna takové se u nás vysílají nejčastěji, místo těch dobrých filmů, kterých by se také našlo dostatek. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Není to na umření, ale klasický příklad bídného televizního krimi to je bezesporu. Pomalé, scénář občas tupý, občas pitomý, občas vyloženě směšný. ()

Reklama

ic 

všechny recenze uživatele

Co mě na tomhle filmu vadilo je to, že jsem se u něj nudil. Musel jsem sám sebe hodně přesvědčovat, abych vydržel až do konce, ale tam nebylo nic, co by si říkalo o lepší hodnocení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jediné smrtelné nebezpečí na tohle filmu je, že se u něj můžete unudit k smrti. Taková typicky unylá a nijaká Germánská kriminálka. Ne úplně k nepřežití, ale vidět to určitě netřeba.20% ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

..další z kategorie německých "krimithrillerů"... za to bychom Němcům měli trhat ruce, aby více podobné netočili.!!!!!!! :-(( ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama