Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku sice docela amatérsky natočená, ale postupem času docela zábavná vyvražďovačka (samotnej začátek je ale děsná nuda). Je tu však jedno, ale za to podstatné ale: s původní Hvězdnou pěchotou to nemá kromě brouků VŮBEC nic společného. Celé to působí spíše jako pilot k TV seriálu a to ještě ne zrovna nějak extra povedený. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

O tři třídy horší než originál, ale 25 %? Zase tak hrozný film rozhodně nebyl. Na straight-to-video produkci je to koukatelné (obzvláště s přihlédnutím na sračky, které dnes v televizi běžně vídáme), ačkoliv divák musí hodně přivřít očka a tvůrcům odpustit jisté nedostatky způsobené mizerným rozpočtem. Pro porovnání Veerhovenova verze měla rozpočet 100 mil. dolarů, zatímco druhý díl si musel vystačit se sedmi. Musím smeknout nad tím, jak dobře se podařilo ztvárnit samotné brouky, kteří nedostatkem finančních prostředků moc netrpí, až na jisté výjimky. Samotný děj je velmi jednoduchý a prakticky celý film se odehrává na opuštěné vojenské základně. Jediné zcela nepochopitelné rozhodnutí je pro mě zasazení děje po událostech první Hvězdné pěchoty, ale přitom v něm hraje postava velitelky lodě, která už je mrtvá.... jak si to mám vysvětlit? Opravdu se nemohl film odehrávat paralelně s jedničkou s tím, že se jednoduše zaměřil na osud vojáků opuštěných na planetě brouků? Jediným vysvětlením je snad snaha tvůrců získat do filmu alespoň nějaké známé tváře, ale za jakou cenu? SPOILER: Vojáci najdou pár přeživších, kterým se podařilo schovat, ale jak se později ukáže, mají v sobě cizácké brouky, kteří je ovládli a teď se snaží zabít ostatní. V poslední třetině se tak z filmu stává spíše horor. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +nechutnosti, brouci -slabé technické zpracování, bezvýznamný příběh, bezvýznamné postavy/// Na Hvězdnou pěchotu 2 jsem se netěšil. Věděl jsem že je to shit druhé cenové. Protože však nedávno vyšla trojka do které vkládám velké naděje, řekl jsem si, že druhý díl musím vidět, aby mi náhodou něco neušlo. Jenže není co by mi mělo uniknout. Nedivím se že tento díl zapadl, svému předchudci se nemůže rovnat ani v nejmenším. Aspoň, že zaujme Richard Burgi a některé nechutné scény./// Celkem 39%/// ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Veliké...opravdu převeliké zklamání. Kdyby to byl seriál, tak by moje hodnocení bylo nejspíš trošku vyšší, bo tohle je naprosto, ale naprosto jasná SERIÁLOVÁ TVORBA - celé je to točeno ve studiu, unknown actors....prostě jasný seriál, ale je tu háček, on to není seroš, ale pokračování....OMFG. Jedna hvězdička je za ty gore scény a za arachnidy. Jinak, název by měl znít takhle "Hvězdná pěchota 2 aneb ublikáme je k smrti!!!" ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Pan Tippett určitě neměl nikdy šáhnout na režírování! Jeho pokus o natočení volného pokráčování Hvězdné pěchotí je schopné zabít vše i předlohu s kterou to má společné snad jen námět. Naprosto demetní dokumetární začátek a konec ve smyslu znechucení z vojenské propagandy(která není v knize a ve filmu je decetně satirována, zde ji ukazuje jako něco co má za úkol lidem vypláchnout mozek a ti co už slouží jsou z ní znechuceni). Příběh je taky celej takovej smrdutej. A ač jsem se snažil přehlídnout nějaké efektové nedostatky snahu vnést něco nového(a špatného) tak mě tento počin naprosto znechutil a 2* dávám jen díky tomu že je to HVĚZDNÁ PĚCHOTA!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Mraky se vytvářely mimo jiné s pomocí toaletního papíru. (ČSFD)
  • Část záběrů snové sekvence vojína Sahary se natáčela pomocí tehdejší novinky od Apple – videokamery iSight. (HellFire)
  • Film se točil 26 dnů. (ČSFD)

Reklama

Reklama