Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Ant 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem plytkou komedii a čakalo mě velké překvapení. Po vlažném začátku, kde je vidět akorát proutník, jakých už byly ve filmu stovky, jsem předpokládala, že už se to nějak dobelhá ke konci, kdy se hrdina napraví, ožení a bude žít šťastně až navěky. Později ale přišel doslova dramatický twist, který mě film donutil přehodnotit. Strašně mě překvapilo, jaký výkon se dá z takové role vytřískat. A Lawovi za to smekám. Role takové Marisy Tomei byla už jen třešničkou na dortu. Plus krásně nešablonovitý konec a originální titulky pomohly dotvořit velmi pěkný film. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud Cockney Alfie surfuje na vlně svého kurevnictví, má to šťávu. Lichotí, svádí, manipuluje, lže, říká lidem, co chtějí slyšet. Při bourání čtvrté stěny naopak sází na cynické glosy a upřímnost, kterou byste slyšet nechtěli. S erektilní dysfunkcí a následným pokusem „aim higher“ se však nastartoval proces, při kterém trhlinami v Alfieho krunýři prosvítala deprese a vy jste měli uvěřit, že mu vlastní sobectví najednou dovolilo trpět. Aby tomu tak alespoň částečně bylo, musí hodně zachránit Jude Law, který obšousta s omezeným datem spotřeby podává o dost jinak než Fassbender ve Studu, ale podstata je stejná.. „I donˈt depend on nobody. Nobody depends on me. My lifeˈs my own.“ Tady bysme mohli skončit. A nebo ještě pokračujeme? „But I donˈt have peace of mind. And if you donˈt have that, youˈve got nothing..“ ()

Reklama

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Mlady perspektivni muz s planem do budoucna vozi zeny v limuzine a doprava jim to co manzele nebo pratele neudelali. Je stastny a spokojeny a hlavne nevazany. Vse zacne kdyz se s nim rozejde jeho dlouholeta pritelkyne. Pak zacne mit problemy s erekci, vyjde z mody, zadna kocka na neho nepoleti, ztraci pritelkyne, stihne udelat kamaradove manzelce dite. Kdyz ho jedna odkopne nebo spis podvede, zacne premyslet co delal spatne a nad zivotem. Moc jsem ocenil komunikaci s divakem. Takze herec si jakdyby odskoci a vyklada sve myslenky do kamery. To mne dostalo. Takova oddychovka, ftipna, dobra s dejem a nejakym smyslem. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Alfie je do sebe zahleděný Narcis, který se stará v životě jen sám o sebe a své pohodlíčko. „Na nikom nejsem závislý. Nikdo není závislý na mě. Můj život je jen můj.“ A vlastně, proč ne? Krásná životní filozofie. A pokud už navazuje nějaký vztah, hledá vždy obdiv a potvrzení své dokonalosti. Jenže..„Každý má datum spotřeby. A ženy jsou na regálech kratší dobu než muži.“ Nebo ne??? ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to ani pořádně nedokoukal a ke konci to jen proklikal do finále. Proutník, co si užíval, pak vojel kamarádovi expřítelkyni, to mu přeletělo přes nos a mezi tím si zas párkrát užil a podupal pár dalších životů. Uniklo mi, co by mě mělo na filmu zajímat nebo překvapit, uniklo mi, že bych se asi měl s hlavní postavou sžít a pak mu... já nevím co, fandit? Litovat ho? Soucítit s ním? 100 minut naleštěných hoven s rádoby prozřením, skvělý filmový zážitek. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Billie Piper sa uchádzala o rolu Nikki, ktorú nakoniec získala Sienna Miller. (U_S_O)

Reklama

Reklama