Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem si to omylem místo stejnojmennýho filmu s Clintem Eastwoodem. Po prvotnim šoku, co je to za blbost, jsem se odhodlal, že se na to podívám. Vydržel jsem cca 30 minut. Dál už to nešlo. Něco tak strašně trapnýho a křečovitýho jsem už hodně dlouho neviděl. K tomu ještě navíc hip-hopovej soundtrack od nějaký bandy zfetovanejch negrů. Tento film bych nedoporučil snad ani nejhoršímu nepříteli. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $16,809,014Tržby Celosvetovo $17,492,014║ Ďalší z tých pásových Amerických komédii o veľkých zvratoch, kde úplný autsaidery dokážu veľké veci. Martin Lawrence bol vždy len druhoradý komik a pokiaľ nemá pri sebe výraznú hereckú oporu je dosť nevýrazní, čo platí aj v tomto prípade. Nájdu sa tu nejaké vtipné potrhlé momentky ale nič čo by sme už nevideli v iných podobných filmoch, takže nič nové pod slnkom v tomto prípade. /35%/ ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že Lawrence začíná patřit mezi kontroverzní herce. Jeho kariéra upadá a podobně jako Štefan Seagalů se marně pokouší o comeback. Rádoby vtipné xichty jsou už ohrané a začínají nudit. Totéž lze říci i o filmu. Nechutně sentimentální, předvídatelný a o humoru se snad ani nemá cenu nějak rozepisovat. Mám dojem, že i průměrný divák ví, co ho čeká v takovýchto amerických komediích. Trapné postavy (Big Mack), vtipy typu:‘‘Jdou 2 a prostřední upad‘‘ atd. Snad budu příště rozumnější a dám přednost něčemu zdravějšímu.15% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tvoj výzor ťa zamestnáva tak, až pripomínaš Dennisa Rodmana.“ – „Fíha!“ – „To nebol kompliment.“ Ďalší dôkaz toho, aká výborná bola ŠKOLA RO(C)KU, kde fenomenálny Jack Black úžasne ladil s partiou vydarených detí. Keď sa o to v SPÄŤ V HRE matne snaží slabučký Martin Lawrence (BAD BOYS 1 - 2), vymeniac hudobnú výchovu za telesnú, prichádza v lepšom prípade pousmiatie každých dvadsať minút, v horšom nevýrazná nuda, čo je vždy podstatne horšie, ako keby to bola kravina, ale aspoň zábavná kravina, hoci i nechtiac zábavná - ale ZÁBAVNÁ dočerta! Toto je rodinný polotovar, kde ma rozosmiala snáď len gigantická školáčka, na počkanie boxujúceho každého, kto sa jej smeje. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

At se na mě nikdo nezlobí, ale je možné že tým, jehož půlka je pořádně vyprasená a zbytek je bud krátkozraký nebo postižený...že tento tým vyhraje celonárodní basketbalový turnaj? Kdyby film zobrazoval syrovou realitu, tak by se jmenoval Okamžitě ze hry nebo spíše Ani jsme se nekvalifikovali. Ale dvě hvězdy za Lawrence a docela slušné tempo dám. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama