Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie z basketbalového prostředí s Martinem Lawrencem v hlavní roli. Musím se přiznat, že basketbal vůbec nemám rád. Na přenosy z NBA se záměrně nekoukám a ani jiné basketbalové přenosy nevyhledávám. Výjimkou jsou snad jen olympijské hry. Ale i přesto, že je můj vztah k basketu takový, jaký je, tak tady mi tento sport ani trochu nevadil a film jsem si docela užil. Tenhle film je o tom, jak známý a proslulý basketbalový trenér Roy McCormick napadne sudího v nejvyšší basketbalové soutěži v USA a dostane dočasný zákaz trénování v této soutěži. Aby se mohl vrátit zpět, musí dokázat, že není agresivní, v nějakém jiném týmu. Ale nabídky se nehrnou, a když je Roy v jedné televizní show, tak ho zahlédne parta třináctiletých kluků, kteří za svou školu hrají basket a neví, jaké to je vyhrát nebo vstřelit koš. A ty kluky napadne, že by je mohl Roy trénovat. A protože Roy jiné nabídky nemá, tak nabídku přijme. A to je začátek jeho nového života. Děj je prostý, možná i snadno předvídatelný a každý může uhodnout, jak to dopadne. Na konci se prostě žádné překvapení nekoná. Takže i když dějově se jedná o jednoduchý předvídatelný příběh, i přesto se na to dobře kouká a film mne dokázal zaujmout. Dokonce se tu najde i několik dobrých vtípků. Martin Lawrence je zde snesitelný a role mu docela padne. A i ty dětičky jsou docela milé a své role zvládají. Prostě pohodová komedie, která je snesitelná. Dávám tři hvězdičky. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že Lawrence začíná patřit mezi kontroverzní herce. Jeho kariéra upadá a podobně jako Štefan Seagalů se marně pokouší o comeback. Rádoby vtipné xichty jsou už ohrané a začínají nudit. Totéž lze říci i o filmu. Nechutně sentimentální, předvídatelný a o humoru se snad ani nemá cenu nějak rozepisovat. Mám dojem, že i průměrný divák ví, co ho čeká v takovýchto amerických komediích. Trapné postavy (Big Mack), vtipy typu:‘‘Jdou 2 a prostřední upad‘‘ atd. Snad budu příště rozumnější a dám přednost něčemu zdravějšímu.15% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rebound znamená v basketbalové terminologii doskok, čili obranný, nebo útočný zisk míče po střele, která nepropadne síťkou obroučky. V případě rozehrávače klubu Hollywood Idiots Martina Lawrence bych byl rád, kdyby se pokusil pod košem doskočit padající autobus. Když totiž vidím jeho škraně připomínající torby křečka plnícího spižírnu před tuhou zimou a marnou legrace snahu, začne mi vrtat hlavou, který schopný hypnotizér mu dokázal vsugerovat myšlenku, že je komik.. Zápletka o vzkříšení sportovních loserů nikterak originální, pochválit snad lze jen vhodné užití songů k některým scénám (Sledgehammer, Also Sprach Zarathustra, Jump Around, Hey Ya), ale to je v pozitivním výčtu k Hráčům ze Zvláštní školy Indiana asi tak vše.. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná komedie u které lze zase na pár minut vypnout. Třetí hvězdičku má u mě Martin Lawrence za ztvárnění normálního trénéra ( dobrý hadry) a nenormálního kněze. Jinak na děti je fajn pohled, basket nic moc ale co se namáhat. Závěr s Eye of the tiger vkusně ukončuje podstatu rodinných komedií a u mě to má Lawrence furt dobrý. ()

senyor 

všechny recenze uživatele

Ďalšia tuctová, veľmi neoriginálna a aj pomerne dosť nudná rodinná komédia z prostredia detského športu, ktorá si nezaslúži komentár. No nedá mi nepozastvaiť sa nad otázkou, prečo vždy, keď chce americký režisér tohto typu filmov poskladať tím netalentovaných a nešikovných športovcov, naberie do filmu obézne deti s okuliarmi a pehami, koré majú spravidla o päť rokov menej než postavy, ktoré predstavujú. Jednak takéto deti basketbal väčšinou nehrajú, a keď hrajú nemusí to automaticky znamenať, že ho hrajú ako... no proste zle... Pripadá mi to veľmi ponižujúce presne pre takéto deti v reálnom živote. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama