Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

Torision 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tomu nevěřil, ale tenhle seriál je zatraceně dobrej. Matt LeBlanc je stejně cool jako vždycky byl a tenhle seriál táhne. Navíc super herci ve vedlejších rolích a speciálně pro hezounkou Andreu Anders mám strašnou slabost. Taky výtečný cameo role. Mně to teda chytlo a myslím, že většinu lidí, co na Přátele koukalo, si oblíbí i tuhle záležitost. Dávám 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Joey absenci původních přátel nečekaně ustál. Zachoval si svou nezkrotnou inteligenci, potkal slušné nahrávače pro uspokojení potřeb svého buranského humoru a dál se spokojeně pohybuje v běžných životních situacích, kterým spolehlivě nerozumí. Měl jsem o jeho samostatnost menší obavy, ale tudy slušná cesta vede. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Po několika dílech, které jsem mohl vidět, se pro mě jedná o excelentní záležitost, pokračující v tradici Přátel, které považuji za vrchol komediálního žánru. Matt LeBlanc by to sice asi sám neutáhl, ale jelikož i ostatní herci z partičky jsou vynikající, tak si seríal zatím drží velmi solidní tempo a kvalitu. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Creator: David Crane, Shana Goldberg-Meehan, Scott Silveri .. Parta přátel se rozutekla, ale jeden před zrakem kamer zůstal a pokusil se pokračovat. Ze začátku bylo břemeno příliš těžké a hlavně navyknout si na jeho nové přátele chtělo trochu víc času. Navíc humor trochu snížil úroveň a je místy dosti dětinský a hloupoučký, ostatně přesně takový, jako hlavní postava. Kdo postupně stárnul se starou partou bude mít s tou novou a celkovým přístupem trochu problémy, protože co bylo to bylo. Joey je zkrátka jiný seriál, i přesto, že se hlavní postava vlastně nezměnila.. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na Přátele tenhle Joeyho spin-off civí z velké dálky, což ale není ostuda, pořád je to slušný sitcom. Asi nejvíc mi vadilo, že zdejší Joey mi přišel v mnoha ohledech až příliš vzdálený od toho newyorského, naopak mě potěšilo, že zdaleka nejde o exhibici Matta LeBlanca, ale docela výrazně to táhnou nahoru i jiné postavy. Nic přelomového, ale fajn zábava je možná víc, než jsem od toho čekal. ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

  • První díl se objevil v televizi 9. září 2004, poslední pak 29. července 2006. (Michael02)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama