Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

RAiken 

všechny recenze uživatele

WTF? Lidi, viděli jsme stejnej film? Tohle je ta nejprovařenější sračička, která se snaží zaujmout rádoby zamotaným scénářem s twistem na konci, kterých už jsme viděli tucty, a ať už byly zpracovány jak byly, tak nikdy tak hrozně jako zde. Režisér je úplný looser, nedokáže vyvolat jakékoliv napětí, zapomněl používat jakoukoliv hudbu, nepochopil gradaci a už vůbec nezvládá svoje ovečky, které mu pobíhají po place, aniž bychom pochopili jejich motivy. Herci jsou vesměs totiž velice špatní, v čele s Rayem Liottou, který se tváří jak prasátko z dobytčáku, hlavní ženskou představitelku bych byl schopen akceptovat leda tak v nějakém soft pornu a k tomu všemu hraje LL Cool J tvrďáka a lidi věřte mi, i s tim jeho tvrdym ksichtem mu to nevěříte. Postupným odkrýváním stop se neodkryje vůbec nic, leda tak zoufalá snaha scénáristy nějak vybruslit z nastavené kaše, kterou nedokáže zkrotit. Brrr! To se mi zase jednou udělalo špatně. Ruce pryč, bo to jinak špatně dopadne… ()

cab 

všechny recenze uživatele

Advokata a zaroven kandidata na post starosty Forda (slusne hrajici Ray Liotta) stavi do pretezke pozice skutecnost, ze jeho ambiciozni asistentka a tez tajna milenka Nora tvrdi, ze zabila muze, ktery se ji pokusel znasilnit, v sebeobrane. Veci se zkomplikuji ve chvili, kdyz na stanici prichazi kamarad zemreleho vypovidajici pravy opak toho, co rekla Nora. Aby toho nebylo malo, vsechny indicie vedou Forda k sefovi gangu, ktereho se snazi polapit uz nejaky ten patek. Prumerne zahrane, ale bohuzel neohrabane a ledabyle vylozene drama, kterych bylo a bude mnoho. 60% ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, ktoré pôsobia inteligentne. Opačný pocit mávam z tých, ktoré inteligentné nie sú, no za každú cenu sa tak snažia vyzerať. A obávam sa, že Slow Burn je žiaľ tou druhou variantou, zaručene. Ako prvé by som chcel uviesť, že kto z osadenstva bude tým tajomným prefíkaným šéfom gangu som správne odhadol prakticky už v úvodnej zhruba pätnásť až dvadsaťminútovke. A vzhľadom na to, že sa nepokladám za človeka s extrémne vyvinutým inštinktom z fleku odhaliť "páchateľa" (bodaj by - znie to fajn, veď kto by nechcel, však?), toto moje zistenie za kompliment smerom k scenáristovi nepovažujem. Vadilo mi aj to, že čím bližšie som bol k záverečným titulkám, tým väčšia bola u filmárov tendencia čo najviac dopliesť diváka, aby výsledné odhalenie bolo čo najviac šokujúce a aby sa vďaka tomu v konečnom dôsledku dostavil dojem o inteligentne pôsobiacom filme. Lenže ono to až tak úplne nevyšlo, má to hneď niekoľko háčikov. Za ten najväčší považujem fakt, že nasekať do záverečnej desaťminútovky toľko zvratov, koľko sa len zmestí (a ešte omnoho viac), to ešte ihneď neznamená, že film má nejak obzvlášť premyslenú pointu. Napriek tomu mi tá očividná snaha o nejaké to tempo ku koncu svojím spôsobom sympatická aj bola, pretože konečne sa začalo niečo diať, aspoň na chvíľu. Aj keď samozrejme, bolo už príliš neskoro - desať minút z hodiny a pol je stále málo, výpočty proste nepustia... Film sa totiž zvyšok času vliekol príšerne pomaly a k tomu všetkému bol nanajvýš nezaujímavý, ba dokonca až nudný (po vizuálnej stránke detto). A nezachránilo to ani obsadenie - Liotta tentokrát pôsobil absolútne neprítomne, takým bezradným dojmom, vlastne ani nič poriadne nehral (ono po pravde ani nemal čo, treba podotknúť, že vzhľadom na scenár sa ani nejak extra vyniknúť nedalo). Jediný kto zaujal bola ak tak Jolene Blalock, a to tiež iba výzorom. Tie neustále primitívne dialógy o tom, či je mulatka alebo beloška ma už začínali štvať, bolo mi to ukradnuté. Avšak nejdem už radšej toľko kritizovať, ono to zas až tak obrovská tragédia predsalen ani nebola, v rámci žánru sa nájdu aj omnoho, vážne omnoho väčšie prúsery. Proste film na jedno pozretie, taký nemastný-neslaný, ktorý v ničom nejak obzvlášť nevyniká. A žiaľ ani obzvlášť nezaujme, teda minimálne u mňa to tak platilo. 2/5 ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

No tak já vám nevím ... Pere se to. Na jednu stranu bych tomu byla ochotna dát až čtyři hvězdičky - koneckonců sešít dohromady takový příběh a nenechat diváka se ztratit bez potřeby prozrazovat samotnou podstatu, to je fuška. Bude to jeden z hůře ocenitelných filmů snad už jen pro neznámého Wayna Beache, který se moc nepředvedl. Horší to se mnou bude v objektivitě. Jak někde vidím Liottův obličej, obracím oči v sloup. Bohužel. No a dejte tomu pak těch hvězd víc jak tři (které i tak musím obhajovat sama před sebou). Ovšem příběh vás zatahá za rukáv rukou umatlanou od zmrzliny a řekne "Hele, koukej!" a prstem namíří doprostřed monitoru. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Paráda šaráda! Nenápadný film prakticky neznámého režiséra a scénáristy Wayne Beacha, leč s výborně vystavěnou story a scénářem, který si přeci jen nakonec ku škodě celkového vyznění trošku sám zdevalvoval režijní prací - leč na to, že je to debut (!)... Ovšem ti, co mají rádi zapeklité zápletky ve stylu "Obvyklí podezřelí", vychutnají si tenhle >slow< thriller s >burn< zápalem... ;-) Navíc herecké kreace jsou na žánr velmi příjemně uměřené a v rolích uvěřitelné, přičemž Jolene Blalock - ač není žádnou typickou hw hwězdou - v roli chameleonské Nory je prostě skvělá a nádherná... Resumé: Tři a půl hvězdičky za film zaslouženě - a pro tu neotřelou a přirozenou krásu J.B. (v roli ;-) zaokrouhleno bez výhrad nahoru... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama