Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímočará osmadvacetiletá asistentka renomovaného nakladatelství Jane Grantová se před rokem rozešla po dvouleté známosti s přítelem Maxem a po žádném vážném vztahu zrovna netouží. Je v podstatě spokojená a ze všeho nejvíc si přeje povýšení v práci. Jenže pak dostane pozvánku pro dva na svatbu a nezbyde jí nic jiného než požádat kamarádky, aby jí rychle pomohly najít vhodného partnera. Na dostaveníčkové manévry má pouhé dva měsíce, které jí ovšem přinesou víc překvapení, než si kdy byla schopna představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

rozbris 

všechny recenze uživatele

Dost nudné, koukatelnost je na bodu mrazu. Začlo to běžet, když jsem začal jíst nedělní oběd a sestra to pustila, dokoukal jsem to jen proto, abych mohl varovat ostatní. Použití balicích technik a dohazovacích technik jsou tak trapné, že mi 2x vypla televize, protože se zato styděla. Hvězdička je jen za pár minut "hereckého výkonu" Charismy Carpenter. ()

delaware 

všechny recenze uživatele

Docela originální zápletky, a to se v tomhle žánru extra cení. Líbí se mi to rozřešení s "dohazovaným" Ethanem Milesem na konci. Jedna z těch lepších romantických komedií. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jane je zrovinka bez partnera, ale nějakého potřebuje jako doprovod na pozvanou svatbu. A tak začne snaha nějakého najít. Není na to však sama, její kamarádky ji v tom pomáhají, a tak jí chlapy směle dohazují. Televizní snímek vyniká svým klidným vyprávěním s použitím jemného humoru. Smyslem příběhu je poukázání na skutečnost, že rychle najít vhodného partnera není zrovinka tak jednoduché, jak by se zdálo. Celkové vyznění není ni moc extra, ale vzhledem k tomu, že je to vlastně televizním film, na klidnou pohodu postačí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná pohodová jednohubka o sympatické redaktorce v časové tísni. Musí totiž do tří týdnů sehnat partnera na svatbu své sestry a vytáhnout z poněkud nespolehlivé celebrity rukopis první kapitoly jejích vzpomínek. Vedle obvyklých rekvizit jako jsou věrné kamarádky, nemožní kandidáti na partnera nebo "překvapivé" odhalení totožnosti Ethana, je tu také řada vtípků a svižných dialogů vyztužených občas povedenými hláškami. I když nejde o nic převratného (a to ani pokud jde o televizní tvorbu), večer nepokazí, a nejen díky širokému úsměvu Charismy Caprpenter ()

Gabra 

všechny recenze uživatele

Zběsilá hoňka za chlapem... aneb tak trochu drbárna ve stylu sexu ve městě. Film jsem stihla zapnout až v polovině a kupodivu mě to i mrzelo. Na TV film překvapivě málo trapné. :) Pár povedených vtipných momentů, svěžích dialogů a pohodová hudba, bohužel vtipné momentky kompenzují zoufalosti hlavní hrdinky ze samoty. Ale tak to v životě i filmu chodí. :) Pohodovka pro poledne všedního dne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Jane (Charisma Carpenter) se objevuje v každé scéně filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama