Reklama

Reklama

Kočka paní Ashborové

(TV film)
  • Kanada Mrs. Ashboro's Cat (více)

Obsahy(1)

Wes Merritt a jeho čtrnáctiletá dcera Natalie koupili velmi výhodně starý dům, v němž původně bydlela milá stará dáma paní Ashborová se svým chlupatým mazlíčkem, kočkou Margaret. Jenže pak se začnou dít prapodivné věci a všechno ukazuje na to, že je má na svědomí právě tahle kočka, která ovšem pošla týž den, kdy zemřela její paní. Proč se vrátila a začala tuhle nepochopitelnou štvanici? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Technicky vzato toto nie je dobrý film. Máme tu príbeh, ktorý vieme po piatich minútach ako bude pokračovať a viete to uhádnuť veľmi presne. Ale na druhú stranu to sú väčšinou všetky rodinné príbehy také. Majú podobné koncepty a svoje publikum dokážu nadchnúť. Podľa mňa ale do filmu vzali celkom dobrých a talentovaných hercov, ktorí vedeli dať filmu aspoň trošku čaro. Ellen Page je (ako vždy) vynikajúca a ani ostatní ma neiritovali, ani nič podobné. Dalo sa na to pozerať. Nešiel som do toho, že to bude fantastický film... a myslím si, že tak to treba brať ak sa na to chcete pozrieť sami. Dostanete presne to, čo očakávate. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jak již shrnul zcela perfektně Silentname musím jen a jen souhlasit. Dostala jsem přesně to co jsem čekala, ani méně ani více. Ellen úžasná a také důvod ke shlédnutí filmu. Málokdo by asi řekl kolik ji tehdy bylo let :)) .. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama