Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů

(TV film)
  • Velká Británie The Inspector Lynley Mysteries: Deception On His Mind (více)

Obsahy(1)

Pro člověka, zažraného do své práce, není nic horšího, než nečinnost. Haversová by o tom mohla vyprávět. Její šéf Lynley se kdesi v Mexiku žení, užívá si radostí líbánek - a ona aby se tu dlouhou chvílí unudila. Barbara je ovšem žena činu a dokáže se chopit první příležitosti. Tu vraždu pakistánského podnikatele jí seslal sám pámbů! Nejen že ji vyšetřuje její kamarádka z výcvikového kurzu, ale ještě se udála v přímořském městečku, kam to teď Barbaru převelice táhne. Kdyby ovšem tušila, jak tenhle její výjezd dopadne, asi by si svou nabídku dvakrát rozmyslela...
Na pláži prímorského mestečka Balford-le-Nez je nájdená mŕtvola muža, ktorý pochádzal z Ázie. Polícia okamžite rozbieha vyšetrovanie, ktoré ju vedie viacerými smermi súčasne. Nielen rasová neznášanlivosť, ale aj rodinná oddanosť alebo trestne stíhateľná sexualita môžu byť motívmi vraždy, o ktorej Lynley nemá žiadne tušenie. Ten si totiž užíva svadobnej dovolenky v Peru a tak sa do prípadu zahryzne s vytrvalosťou jej vlastnou jeho kolegyňa Barbara Haversová. Naviac, vyšetrovanie vedie jej dobrá priateľka a tak Barbara s ponukou na pomoc pri vyšetrovaní neváha ani sekundu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Po nejlepším díle přichází naopak díl zatím úplně nejslabší, tahle muslimská záležitost mně opravdu příliš nenadchla. Jen ti herci a ta atmosféra, to vše zůstává tradičně skvělé, ale ta zápletka tentokrát opravdu nebyla příliš dobrá. I u tohoto seriálu začíná platit, že si chci přečíst alespoň část předlohy - v případě Lynleyho by to srovnání bylo nejspíš opravdu zajímavé... ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

absolutně nejhorší díl.Scénář režie a slabá kamera která zabírala neustále detailní záběry pitvořících se v emocích neznámé herce.Nejde to napsat po pravdě!Doufám ,že Parker a Small dostali zvláštní příplatek.Švec se má držet svého kopyta.Nu ale seriál je už dávno natočen a dílo dokonáno. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Druhý z příběhů, který jsem i četla. Nebudu tu opakovat, že kniha je sepsaná hodně precizně a navíc zde poodhrneme roušku islámského světa, což je hodně zajímavé. Ve filmu toho zase tolik není řečeno, ale vražda je zajímavá a protože seržantka Haversová tentokrát štve i jiného nadřízeného, dávám za 5*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama