Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom, čo sú pitné zásoby vody vyčerpané a rozkradnuté, prežijú iba malé skupiny, prevažne združené do potulných pocestných gangov. Tieto po zuby ozbrojené komunity sú pri zúfalom hľadaní a ochrane vzácnych vodných zdrojov, ktoré ešte zostali, ochotné urobiť čokoľvek. Nie je to prekvapivé, veď voda, viac než kedykoľvek predtým, znamená život. Evolúcia však ešte nepovedala posledné slovo: na svete sa začne vzmáhať nová rasa ľudí, ktorí dokážu prežiť pitím krvi miesto vody. Tí, ktorí tejto premene neprepadnú, vzápätí musia čeliť celkom novej existenciálnej hrozbe. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový hezký průměr, který nadchne hlavně ty, kdo mají rádi zombie tématiku a postapokalyptické světy. Není to nic světoborného, jsou zde celkem ucházející postavy, příběh není tak nápaditý, jak by člověk chtěl, ale dá se na to celkem bezpečně koukat, aniž by se člověk nepříjemně ošíval a měl z toho celého negativní pocit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na Asylum to zase až tak špatný nebylo a na Marka Atkinse jehož bídnou režisérskou kariéru mám v merku už vůbec ne. Možná i jeho dosud nejlepší film. Nicméně nepřestává mě fascinovat troufalost tohoto velkobrakového studia, kdy pokaždé když se objeví nějaký mega blockbuster, tak Asylum promptně přijde z nekompromisní odpovědí na něj (viz Mercenaries, San Andreas, Ardenes fury atd) Nebojí se toho, to se musí nechat.40% ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Asylum Boyz sa nám akosi pochlapili. Zásluhu na tom však má najmä fakt, že vykrádajú predlohu, ktorej dej sa kompletne odohráva v púšti, takže aj napriek smiešnemu rozpočtu to nepôsobí tak smiešne ako Atkinsove predošlé sci-fi Android Cop. Príbehovo mi to prišlo dokonca zaujímavejšie, než nový Mad Max, a to hlavne vďaka nenažratým zombíkom. Avšak najväčším plusom Road Wars bola Chloe Farnworth (Nakada), vďaka ktorej tých 90 minút zbehlo pomerne rýchlo :) 20 % ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak není to až taková katastrofa. Jeden z lepších Azyláckých filmů. Ti se opět snažili napakovat na uvedení nového Mad Maxe. Tentokrát ale jeho příběh namixovali se zombie hororem. Na můj vkus bych ale uvítal kratší stopáž, častější akci a víc zombíků. Ti ve skutečnosti nejsou moc zombíci a mnohem víc se podobají upírům ze Stakelandu. Na film bylo evidentně málo peněz, takže se nikdo nenamáhal některé scény přetočit. Dočkáme se tedy několika pěkných záběrů, kdy postavy prožívají stráááášně dramatickou situaci a v pozadí jede auto. Tedy ne že by v postapo budoucnosti nejezdila auta, ale... No, věrohodnosti to prostě nepřidá. Každopádně oproti nedávno uvedené a naprosto strašné cormanovce Water Wars jsou Road Wars solidní kousek, který dokáže občas navodit potřebnou atmosféru. 50% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama