Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se oslava Díkůvzdání a Mitch Snider (Judge Reinhold) přiměje ženu i děti, aby společně vyrazili na návštěvu bratrance Wendela. Léta se neviděli, takže nejsou zrovna vítanými hosty a víkend se mění v peklo. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Slabé, slaboučké. Aneb komedie bez humoru. Ani ty "nezbytné" prdy to nezachrání a spíše divákovi názorně naznačují, kde asi byl scénárista při psaní tohoto díla. Btw: oficiální text distributora je nějak mimo mísu: bratranec Wendel (který se ve filmu jmenuje Woodrow) Mitche naopak na Díkůvzdání pozval. Ale uznávám, že je to v tomto případě asi naprosto fuk. ()

Pompaj odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jestli tohle byla komedie, tak já jsem nový šéf Applu... Dodívat se nato nedalo ani bych se nedivil, kdyby to většina vypla po 10 minutách. Jasný odpad 5% za statečnost filmařů to vůbec natočit. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby to skončilo příjezdem rodiny trapáků do rodiny šílenců, byl bych možná ochoten na všechno velkoryse zapomenout. Ale že to pokračovalo dál, udílím vyznamenání smrdutého lejna. Na lepší výsledek to vážně není. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslela, že iba mne ušiel zmysel tohto filmu, a to, že mal byť zábavný. Teda zábavný nebol, a ako vidím, väčšina je na tom rovnako ako ja. Ani dopozerať sa to nedalo. Ledva..ledva som to zvládla...15% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama