Reklama

Reklama

Blossoms & Blood

Krátkometrážní / Komedie / Drama
USA, 2003, 12 min

Obsahy(1)

Zbierka zosnímaného materiálu k filmu Opití láskou (2002) s alternatívnymi alebo vynechanými scénami. Snímky sú sprevádzané piesňou od Jona Briona s názvom "Here We Go". Toto krátke dielo tiež zahŕňa viac umeleckých návrhov od Jeremyho Blakea, ktoré nakoniec neboli do filmu zapracované. (PATWIST)

Recenze (6)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsou "Opilí láskou" jedním ze slabších Andersonových filmů, stále se jednalo o velice příjemnou záležitost. Tohle je zde naprostou zbytečností a jedná se o pár nepoužitých a ničím zajímavých scén. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Opilí láskou i tenhle kraťas vyniká hlavně atmosférou. Podivné, ale milé postavy se sympaticky neomalným způsobem prodírají všedním životem... Sled lehce abstraktních scén v tomhle filmečku netvoří ucelený příběh a právě bezdějovost v čele s "nesmyslným" závěrem je největší slabinou Blossoms & Blood. Nicméně skvělá hudba to vytahuje na 7/10 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi nelíbil film, tak jsem tak nějak předpokládala, že se mi nebude líbit ani tohle a potvrdilo se mi to. Hudba je skvělá ale zbytek mě prostě nezaujal. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tak trochu katarzné. Nieže by to doplňovalo pôvodný film, ale akosi ešte utvrdí pocity z neho. Aj keď sú to len omrvinky výborného koláča, stále sú chutné. Aj keď sa to nedá nazvať úplne kraťasom, je zatiaľ z Andersonovej tvorby najlepší. ()

Zajímavosti (1)

  • Toto krátke dielo sa objavilo na dvoj-DVD disku k filmu Opití láskou (2002), ktoré bolo uverejnené v júni 2013. (PATWIST)

Reklama

Reklama