Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 67
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 67

Recenze (1 195)

misterz 

všechny recenze uživatele

Možno je pre niekoho tento seriál trocha nudný, ale podľa mňa tu nejde o dej ani hlbokomyselné dialógy, aj keď v konečnom dôsledku je niekedy seriál poučný. Seriál pozerávam hlavne kvôli nesmrteľným hláškam, ktorých tu je ako maku. Musím však poznamenať, že odkedy tvorcovia vymenili Sheena za Kutchera tak projekt ide dolu vodou. Stále si však drží veľmi vysoký štandard. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně pohodový jako Přátele a na to jaká je to ve skutečnosti, slále dokola se opakující ptákovina má Two and a Half Men neskutečně dobré hlášky a scény u kterejch člověk padá ze židle a dobře napsané charaktery hlavních postav, díky tomu si dokáže udržet sledovanost i u 7 série. Lepší díl střídá horší, slabě nadprůměrný sitcom s vynikajícím Charlie Sheenem a spoustou pěkných slečen, občasná vulgarita a 100% sarkazmus. Výborná záležitost na odreagování, která ovšem nemusí padnout do oka každému. 70 % ()

Reklama

Rominator

všechny recenze uživatele

The Mooch at the Boo (S06E09) - 24. listopad 2008 - Charlie má problém kvůli Jakeovi, který šel na rande s Celeste (Tinashe Kachingwe), protože se nevrátili včas. Otcem dívky je totiž bývalý hráč amerického fotbalu Jerome Burnett (Michael Clarke Duncan). The Two Finger Rule (S06E19) - 30. březen 2009 - Charlie má hádku se snoubenkou Chelsea kvůli Rachel, která mu posílá svoje nahé fotky. Po zbytek epizody si Charlie, Alan, Herb, Jerome (od půlky) a Gordon (donese v závěru pizzu) důvěrně povídají. Of Course He's Dead: Part 1 & 2 (S12E15E16) - 19. únor 2015 - V posledním dvojdílu se zastaví i Jake. Arnold Schwarzenegger jako poručík Wagner výstižně shrne celý seriál. Za Duncana a Arnolda palec nahoru. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen je hodně nesympatický a naprosto asexuální. Proto, když se pokouší (velice trapně pokouší) být vtipný, dopadá to tak katastrofálně. Paradoxem je, že tento seriál miluje tolik lidí. Já naštěstí nejsem davová a a přikláním se k menšině, která tenhle seriál nesnáší. Moje hodnocení visí nad odpadem! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vlastně jednotvárné a svým způsobem ploché, na druhou stranu si to vůbec na nic nehraje a i ve své jednostrannosti to dokáže být zábavné. Cryer je velmi zvláštní, v podstatě hraje prudce nesympatickou a nechutnou postavu, ale dává ji tak skvěle, až to člověk musí ocenit. Charlie Sheen má světlé chvilky, ale možná se do své postavy ponořil až moc (nebo ji naopak připodobnil sobě), že v jeho poslední sérii už jel na neutrál se zataženou ruční brzdou), i kvůli tomu se jeho náhrada Kutcherem jeví jako hodně dobrý krok. Popravdě, Kutcher mě baví více než Sheen. Ten malej zmetek prostě musel dorůst, aby přestal být nepříjemný a začal bavit. V podobných seriálech tak uznání zaslouží hlavně vedlejší postavy, tady fest zabíjí skvělá Holland Taylor a krátké cameo Jeffa Probsta, tradičně skvělá Jaime Pressly, parádní Marin Hinkle, rozkošná Melanie Lynskey a kdo mě naprosto odjebal, tak to byla úžasná Courtney Thorne-Smith, ta mě fakt dostala. Je to přízemní, ale na rozdíl třeba od Přátel, na tohle se kdykoliv kouknu znovu. 3,5* ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (925)

  • Berta (Conchata Ferrell) měla být původně postavou, která se objeví v seriálu jen občas, ale její představitelka si získala u publika takovou oblibu, že z ní ve 2. sérii udělali pravidelnou postavu. (HappySmile)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama