Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Přestaňte už dělat k romantickým filmům pokračování, prosím. Válka může pokračovat, gangsteři se mohou nadále střílet, komici mohou nadále bavit, detektivové vyšetřovat apod. Pokud ale máme film o lásce, nedělejte k němu kopii, proboha. Nebo počkat, mám nápad! Natočíme Titanic 2, oh yeah! Všechno bude úplně stejné, jen vyměníme herce a trochu pozměníme zápletku (ale tu loď potopíme, to jako zas jo...). Akorát na konci se nějaký promrzlý Leův (Jackův) následovník neutopí ani neumrzne, ale vyplave zpátky nahoru a zakřičí "Lucy, lásko, byl jsem chytat ryby! Vstávej, ku*va, už jedou čluny!" a Lucy odpoví "Marku, vždyť já nařídila budíka, tak co plašíš?", načež se Mark začervená a přizná "Jsem to ale moula, viď že jo?" Následuje vycházející slunce a pohled na racky chechtavé (pro efekt). THE END! Rozpočet: 500.000$, tržby: kdo ví? Kvalita: mizerná. Ale hlavně, romantika prostě nejde kopírovat. Čus. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl obrovský kolaps, od výborné jedničky, kterou mohu vidět stále a stále dokola natočí druhý díl, který ve všem selhal. Hlavní „herecká“ dvojice je dosti nesympatická a vůbec to mezi nimi nejiskří, žádná chemie, no prostě nic, nedalo se na ně vůbec dívat. Taneční kreace a hudba též kastrální a spíš jsem viděl film, který je nezajímavé a nevěrohodně natočen a tak tak, že jsem to přežil. Kam se poděla dobrá hudba, závěrečný gradační tanec, který mě v jedničce vždy rozpumpoval? Navíc to vypadá jak televizní zpracování, které je hodně zbytečné(tenhle film neměl nikdy vzniknout) a kterou nemohu hodnotit jinak než odpadem, i když mě mini role Patricka Swayzeho potěšila... ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja som asi jeden z mála na svete, ktorému sa páči viac druhý diel ako ten prvý. Skrátka akúsi horkokrvnosť mám v sebe a aj keď neviem tancovať veľmi štandardné tance a mám radšej voľný štýl, toto bola pre mňa lahôdka s krásnym tancom, krásnou hudbou a prakticky som sa veľmi dobre zabával. Trocha ma mrzel ten koniec, lebo ten koniec skončil neurčito a je vlastne nedopovedaný a to, čo si môžeme my domyslieť nie je zrovna pozitívne, ale zas oceňujem dynamiku a vynechanie zbytočností. Kedže to bolo viacmenej podľa skutočného príbehu, tak mne nevadí ako väčšine komentujúcich, že je to občas tak kontrastné. Slnko, more, pláž, hudba, tanec, ženy, dobré jedlo a pitie, šťastie aj napriek ťažkým podmienkam. Skrátka cesta za volaním svojho srdca. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to kopie Hříšného tance s mnohem horším scénářem a stejným množstvím kýče. Nicméně oproti prvnímu dílu se tu slizký kačer Swayze jen mihne v propocené košili, jeho roli zastává o něco méně slizký Diego Luna, a nesympatická obluda z prvního dílu je nahrazena vcelku milou Romolou Garai. Osobně mě více bavilo i prostředí Havany (i když je to vlastně Portoriko) a latinskoamerické tance prostě mají větší šmrnc. Blbina, která ve vás stejnou měrou vzbudí jak touhu po tanci, tak dávivý reflex. Edit 29.03.2024: Po 12 letech to bohužel neuzrálo jako víno, ale spíš jako načatá flaška mlíka v lednici... Takový dvě dřeva, který po sobě jen lezou, přičemž kamera decentně odvrací zrak od toporných kroků k detailu svíjejících se hrudníků. Děs běs, v prvním díle alespoň uměli tancovat, tohle bylo fakt o ničem. Bezkrevný, nudný, trapný. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)

Reklama

Reklama