Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušný tabneční snímek, kterému oproti originálu schází pár důležitých předností. Mimo jiné krása a charisma Patrika "učitele " Swayzeho, kterého mladý Deigo Luna bohužel nedokázal plně nahradit. Dále působivější hudba. Jediné co je lepší než v jedníčce je nová"baby", která je opravdu hezčí (ale její sestra je ještě hezčí). ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja som asi jeden z mála na svete, ktorému sa páči viac druhý diel ako ten prvý. Skrátka akúsi horkokrvnosť mám v sebe a aj keď neviem tancovať veľmi štandardné tance a mám radšej voľný štýl, toto bola pre mňa lahôdka s krásnym tancom, krásnou hudbou a prakticky som sa veľmi dobre zabával. Trocha ma mrzel ten koniec, lebo ten koniec skončil neurčito a je vlastne nedopovedaný a to, čo si môžeme my domyslieť nie je zrovna pozitívne, ale zas oceňujem dynamiku a vynechanie zbytočností. Kedže to bolo viacmenej podľa skutočného príbehu, tak mne nevadí ako väčšine komentujúcich, že je to občas tak kontrastné. Slnko, more, pláž, hudba, tanec, ženy, dobré jedlo a pitie, šťastie aj napriek ťažkým podmienkam. Skrátka cesta za volaním svojho srdca. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To jen nějaký nadšenec se pokusil natočit podobný film, s tím, že by mohl mít obdobný úspěch, protože se přeci jedná o ten hříšný tanec, který dřív sklízel tolik úspěchů. Dvojka je už hrůza hrůzoucí, protože autoři asi nepochopili, že se pokusili natočit film z padesátých let a tak na soundtracku objevíte jména jako Wyclef Jean nebo Christina Aguilera a táák. Každopádně ani jedna skladba mě nedokázala chytnou a ani nevím, že bych nějakou slyšel někde hrát. Na druhou stranu z původního Hříšného tance, toho je všude dost, takže takhle na mě dojem tento film rozhodně neudělal. Snažil se zaujmout něčím jiným neokoukaným, ale podle mě to s tím vším docela dost přehnal. Ani samotný pár se mi vůbec nelíbil, ona byla větší jak on, a celé mi to vyznělo spíš komicky než že by autoři rádi natočili něco dobrého. Každopádně se na to nechalo docela koukat, už jenom proto, že se tam objevil Patrick Swayze. Vždycky, když se tam objevil on, jako by film ožil, ale jinak je to teda mrtvola mrtvoucí... ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Na jednicku tenhle film bezesporu nema, najde se tady hodne veci, ktere kazi celkovy dojem (hodne jednoduche dialogy, predvidatelny dej a jeho banalita, prilisna podobnost hlavni zapletky s predchozim filmem, ustredni par mi dohromady nejak neladi, hlavni hrdinka je pro me porad nejak 'toporna a nemotorna', takze se ani nedostavuje kyzeny pozitek z tance jejiho a jejiho partnera). Na druhou stranu bych snimek zase uplne neodsuzovala, najdou se v nem prijemna hudba i tanecni vystoupeni, herci take nekonaji spatne (treba rodice hlavni hrdinky se mi libili, stejne jako vlozeni motivu jejich drivejsi tanecni drahy do pribehu). ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hříšný tanec 2? Blbost. Z původního Dirty Dancing je tam jenom Patrick Swayze a jinak nic. Je to taková báchorka o dívce, která přijede na Kubu a prožije první lásku, do které zasáhne revoluce. A občas se přitom hezky tančí. Hlavní hrdinka má nulové charisma, zato Diego Luna je prostře roztomilej latinskoamerickej hřebeček. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)

Reklama

Reklama