Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emery Simms podvede svou krásnou ženu Constance během jedné vášnivé noci se svůdnou cizinkou a je přesvědčený, že je možné vše přejít a ponechat v tajnosti. Ale ve světě vyšší společnosti a pochybných obchodů se vždycky někdo dívá a Simms velmi brzy zjistí, že na daném slibu nezáleží, nic není svaté a opravdu nikdo není v bezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Emery Simms (Shemar Moore) může být se svým životem plně spokojený. Má spoustu peněz, skvělou ženu, pěkný dům, dobré přátele. Ale to by to nesměl být Emery. Po jednom pochybném kšeftu má taky za zády policii, na krku milenku, manželka už není tak spokojená... Dokáže z toho všeho vybruslit? .... Typický film pro sobotní večer na obrazovku televize Nova. Nic převratného, pár "žhavějších" scén, trochu krimi, charismatický hlavní hrdina. Ale dost tomu něco chybí ... že by také nějaký příběh ? ... Docela potěší krátká stopáž (kolem 80 minut), takže film skonči naštěstí dřív, než se začnete ptát, jestli máte tohle opravdu zapotřebí.... ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film začal tak všelijako nič moc. Ten kto to nedopozeral, tak určite je jeho hodnotenie dve hviezdičky a menej. Postupne sa pri pozeraní, ale dostanete do deja a film vás začne zaujmať. Vrcholná je záverečna časť film, kde sa scénar zamotá a výrazne skomplikuje. Dramatický záver a jeho rozuzlenie mi jednoznačne vylepšilo celkový dojem a váhal som či nedám aj viac ako tri hviezdičky.....Nedalo mi nevšimnúť si absenciu belochov vo filme. Okerem úvodnej scénky sa vo filme sotva niekto biely mihne. Neviem či ide o náhodu, alebo úmysel, ale pôsoby to rasisticky. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

No...tak...nic...doopravdy, je to úplně o ničem, občas nějaká ta žhavější scéna to stejně nezachrání, prostě paskvil... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nepotrpím si na tyhle erotický thrillery. Pěkný kozy a prdele prostě jenom málokdy zachrání totálně sračkovní děj a ani tenhle film není v tomto případě žádnou výjimkou.10% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama